IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Indre Agder Transport AS
Vis i kart
415 36 071
post@iat.as http://iat.as/

Mer informasjon

Om oss

Indre Agder Transport er et firma med lang erfaring innen transport. I tillegg til transporttjenester kan vi også tilby graving og andre entreprenørtjenester, brøyting, strøing samt levering av alle typer masse, som grus, stein, sand, fyllmasse og jord.

Firmaet er en transportør i stadig utvikling. Indre Agder Transport startet opp med 4 biler i 2004. Vi har utviklet oss slik at vi nå har 14 lastebiler av varierende typer som kjører både langtransport og lokaltransport, samt gravemaskiner, traktor med dumperhenger og hjullastere i daglig drift.

Vi har en moderne bilpark som holder høy standard og dyktige medarbeidere. Mange har lang erfaring, og dette sikrer at både kompetansen og kvaliteten i arbeidet holder ett nivå vi kan være stolt av, og våre kunder kan være trygge på.

Våre hovednisjer er transport av ferdiggarasjer, byggelementer, husmoduler, brakker, takstoler, trelast og limtre for de største produsentene på Agder. Bønder, entreprenører, mekanisk industri og ikke minst private kunder er også viktige kunder for oss, og vi kan nevne transport av kraftfor, gjødsel, grassballer, landbruksutstyr, traktorer, stålkonstruksjoner og masser fra våre massetak. Vi har spesialutstyr og ansatte som utfører en profesjonell jobb med høyt kundefokus. Vi leverer i hele landet for produsenter og fabrikker i hele sør-Norge.

Høsten 2012 startet vi opp med en kontrakt i nedre Setesdal for Statens Vegvesen med varihet frem til høsten 2018. Dette innebærer alt av veivedlikehold og mindre entreprenørarbeider. Vi har også brøytekontrakt i samme perioden. Dette skapte nye utfordringer for oss og har vært en bratt, men ikke minst intresant lærekurve for oss. Samarbeidet med Statens Vegvesen sine ansatte har vært fremragende frem til nå, og vi ser frem til å fortsette dette konstruktive samarbeidet i resten av perioden.

Som en videreutvikling av denne kontrakten har vi ansatt flere dyktige medarbeidere og for å tilby våre tjenester og kunnskap innenfor grunn- og anleggsarbeider også til private kunder som vil ha utført mindre eller større arbeider.

Da vi er vokst til å bli et av sørlandets større transportfirmaer er vi stolte av å kunne være med på å bidra i lokalsamfunnet. Det er viktig at vi som arbeidsplass og enkeltmennesker tar ansvar for å være med å bidra i det lokale nærmiljøet. I flere år har Indre Agder Transport støttet og samarbeidet med flere lag og organisasjoner, og bidrar her i form av pengestøtte eller andre dugnads tjenester. Som eksempler kan nevnes Trygg Skolevei, Otra IL håndball, EH-banen, Høgås Skianlegg og nyetableringen av Trollbakken aktivitetsarena.

Indre Agder Transport AS

holder til på besøksadressen Hornnesveien, 4737 Hornnes. Foretaket ble startet i 2005-01-04 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-01-27 og som et Aksjeselskap. Indre Agder Transport AS driver i bransjene "Godstransport", "Maskinentreprenører", "Transport og Logistikk" og "Transportmidler - Produksjon". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Indre Agder Transport AS på telefon 415 36 071, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://iat.as/

Besøksadresse Hornnesveien, 4737 Hornnes
Postadresse Hornnesvegen, 4737 Hornnes
 
Epost
post@iat.as
Telefon
(+47) 415 36 071
Mobiltelefon
(+47) 415 36 072
Telefaks
(+47) 37 93 01 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies