IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Indian House

Du kan velge å spise hos oss, eller ta med deg maten hjem. Vi har catering. Indian House består av to avdelinger: -Indisk restaurant midt i Oslo sentrum. Ekte Indisk mat i hyggelige og intime lokaler. -Selskapslokaler på Bjerke i Oslo. Vi ordner alt til den store festen eller det lille arrangementet. For bordbestilling ring: 22 41 79 00.

Vis i kart
indianhouse@indianhouse.no www.indianhouse.no

Mer informasjon

Fra Oslos travleste trafikknutepunkt, Jernbanetorget, kan man løpe på kafeer og restauranter i nær sagt alle himmelretninger. Felles for mange av dem er at den urbane rastløshet nærmest forfølger en helt til bords. Desto mer behagelig er det da å stige inn i Indian House i Fred Olsens gate 11, hvor roen siger inn som en meditasjon, og hvor en oppmerksom stab står parat til å servere deg tradisjonell indisk mat av ypperste klasse.

Indian House holder til på besøksadressen Strandgata 19, 0152 Oslo. Foretaket ble startet i 2003-10-15 og registrert i brønnøysund-registrene 2003-10-24 og som et Aksjeselskap. Indian House driver i bransjen "Restauranter". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Indian House ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.indianhouse.no

Besøksadresse Strandgata 19, 0152 Oslo
Postadresse Strandgata 19, 0152 Oslo
 
Epost
indianhouse@indianhouse.no
Telefaks
(+47) 22 41 79 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies