IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Ikano Bank SE Norge

- Litt annerledes -

Vis i kart
66 85 86 00
kundeservice@ikano.no www.ikano.no

Mer informasjon

Vi er litt annerledes

Vi i Ikano Bank SE liker å kalle oss et annerledes finansieringsselskap. Og det er vi stolte av. Våre røtter kommer fra detaljhandelen, hvor vi tidlig lærte oss å lytte til kundenes ønsker. Dette forsøker vi å videreføre i vår forretningsidé: Vi skal tilby enkle og attraktive finansielle løsninger til våre kunder.

Eid av IKEAs grunnlegger IKANO Finans AS ble etablert i Norge i 1991. Vi er en del av det europeiske IKANO-konsernet som er eiet av familien Kamprad, IKEAs grunnlegger. Konsernet har sitt hovedkontor i Luxembourg og har rundt 4 000 ansatte. Vår kjernevirksomhet er innen finans, detaljhandel og eiendom.

Lang erfaring med kredittkort. Vi bygger vår satsning på en lang erfaring med kredittkort i samarbeid med detaljhandelskjeder. Frem til i dag har vi vært en såkalt nisjeaktør som har spesialisert seg på salgsstøttende finansiering til både person- og bedriftskunder. Vi skreddersyr løsninger for detaljhandelskjeder og produktleverandører. Slik kan vi tilfredsstille de ønsker og krav hver enkelt partner har for å øke sitt salg og bygge opp sin merkevare.

Leasing og leie Ikano Bank SE har spesialisert seg på attraktive leasing- og leieløsninger for et bredt spekter av produkter gjennom flere ulike leverandørsamarbeid over hele landet. Vi tilbyr finansiringsløsninger av utstyr fra kr 10 000 og oppover, til både det private og offentlige næringsliv.

IKANO Finans ASA byttet 2. januar 2009 navn til Ikano Bank SE. Dette er et resultat av at de nordiske selskapene innen IKANO-konsernets finansdivisjon slås sammen til et samlet selskap.

Ikano Bank SE holder til i lokaler i Asker Sentrum, like utenfor Oslo. Selskapet har i dag 50 faste ansatte.

Kontaktinformasjon

www.ikano.no

Besøksadresse Skysstasjonen 11B, 1383 Asker
Postadresse Postboks 295, 1372 Asker
 
Epost
kundeservice@ikano.no
Telefon
(+47) 66 85 86 00
Telefaks
(+47) 66 85 86 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies