IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Iguzzini Illuminazione Norge AS

Vis i kart
23 06 78 50
iguzzini.norge@iguzzini.no www.iguzzini.no

Mer informasjon

iGuzzini er blant Europas største produsenter av belysningsprodukter til interiør og eksteriør bruk. Vi ble etablert i 1958, og er i dag det førende firma i Italia og blant de førende i Europa innenfor teknisk og arkitektonisk belysning.  Vårt mål er ikke bare å produsere belysningsprodukter av høyeste kvalitet, men også å forske i, forstå og forbedre integrasjonen mellom belysning og arkitektur gjennom industrielt design. Vi samarbeider med verdens ledende designere og arkitekter, som Renzo Piano, Norman Foster og Gió Ponti.

Vårt produktprogram er omfattende,. Interiør programmet er bredt, og henvender seg til alle typer bygg. Sortimentet har et bredt spekter av halogen innfellings-downlights, spotlights til skinner, uplights, kontorbelysning, LED belysning og mye mer. I eksteriørsortimentet er en stor del av armaturene formgitt av forskjellige designere. Dette er ensbetydende med, at hver enkelt detalj på lampene er gjennomført arkitektonisk etter designerens ønske. Videre er mange av armaturene i standard klasse II, som ofte er et krav og en stor fordel ved alle offentlige bygninger. iGuzzini er kjent for spennende konsepter til forretninger og museer. Vi har blant annet vært med på å utvikle United Colours of Benetton og Magasin.

iGuzzini har ikke bare et belysningsprogram med flotte designede armaturer, men derimot et meget bredt sortiment med mange konkurransedyktige produkter.

Våre armaturer kan du se i vårt showroom på Bryn. Her kan vi også tilby:

  • Belysningskurs

  • Seminar

  • Lyskonsultasjon

  • Workshop  

Iguzzini Illuminazione Norge AS holder til på besøksadressen Brynsveien 5, 0667 Oslo. Foretaket ble startet i 1998-01-12 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-02-16 og som et Aksjeselskap. Iguzzini Illuminazione Norge AS driver i bransjene "Import og eksport" og "Lamper og belysningsutstyr - Engros". Foretaket har 10 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Iguzzini Illuminazione Norge AS på telefon 23 06 78 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.iguzzini.no

Besøksadresse Brynsveien 5, 0667 Oslo
Postadresse Brynsveien 5, 0667 Oslo
 
Epost
iguzzini.norge@iguzzini.no
Telefon
(+47) 23 06 78 50
Mobiltelefon
(+47) 900 67 860
Telefaks
(+47) 22 64 87 37

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies