IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hypnoterapeut Bjørn Lunde

Behandler alt fra røykekutt og vektreduksjon, til smertelindring, hodepine, angst, stress og søtsug

Vis i kart
922 34 180
b-lunde2@online.no www.hypnosenettverket.no

Mer informasjon

Informasjon om Hypnoterapeut Bjørn Lunde/http:hypnosenettverket.no:

Mitt totale behandlings- og hjelpetilbud omfatter et stort spekter av virksomme terapiformer. Jeg har mange kunder på røykeavvenning - både nettkunder fra ulike deler av landet og kunder i en-til-en settinger i mine klientlokaler på Lysekloster/Os utenfor Bergen. Rundt 90 prosent blir røykfrie ved hjelp av vårt hypnosetilbud - i løpet av 3 behandlingstimer.

Vektreduksjon og livsstilsendring - inklusiv fjerning av søtsug, er et annet stort segment. Også her har vi meget gode erfaringer. Forskningsresultater viser at man ved hjelp av hypnose oppnår de VARIGSTE slankeresultater. Dette er også den letteste og sannsynligvis også den enkleste måten å gå ned i vekt på. Du mister rett og slett lysten på fet mat.

I følge Folkehelseinstituttet er kroniske sykdommer en av de største utfordringene som det norske helsevesen står overfor i dag - det er nesten snakk om en epidemi. Anslagsvis 30 prosent av den norske befolkningen sliter med kroniske smerter. Med vår behandling vil vi kunne bidra til at mange av disse - og også de med smerter av fysisk karakter, vil få det mye bedre eller bli helt friske og smertefrie.

Vi har også behandlingsopplegg for de som sliter med ulike former for frykt og fobier. Det være seg fly-og høydeskrekk, edderkoppfobi, slangefobi, tannlegeskrekk og bilskrekk m.m. Videre kan vi hjelpe de som har problemer med prestasjonsangst, søvnproblemer eller har lese- og skrivevansker. Og ikke minst de med traumer og sorgproblemer, følelsesproblemer, sjalusi og sinne.

Vi benytter også andre virksomme behandlingsteknikker i tillegg til hypnose og hypnoterapi - bl.a. EFT. Det er en emosjonell og effektiv frigjøringsteknikk, som baserer seg på at: “Årsaken til alle negative følelser skyldes forstyrrelser i kroppens energisystem”. Når energisystemet blir balansert og blokkeringer fjernet, vil klienten få det langt bedre både smertemessig og følelsesmessig.

Jeg bruker også healing som supplement til annen behandling. I tillegg produserer jeg selvbehandlings-CD’er og avslappings-CD’er. Og har egne opplegg innen mental trening for idrettsutføvere og andre som ønsker å utvikle og øke sin fysiske og psykiske kapasitet.

Kontaktinformasjon

www.hypnosenettverket.no

Besøksadresse Søvikvegen 118, 5215 Lysekloster
Postadresse Søvikvegen 118, 5215 Lysekloster
 
Epost
b-lunde2@online.no
Telefon
(+47) 922 34 180
Mobiltelefon
(+47) 922 34 180

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies