IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hydrea AS

Vis i kart
977 55 300
hydrea@hydrea.no www.hydrea.no

Mer informasjon

HYDREA AS har utviklet de fleste av sine produkter selv. Dette gjelder også porter og bommer med styringer og automasjon.

Hydrea AS besitter en kompetanse som overgår det meste som finnes i bransjen her i landet. Høy kompestanse gir sikkerhet for både kunde og bruker. Vårt hovedprodukt i dag er skyveporter. Våre første motoriserte skyveporter ble utviklet og produsert for mer enn 20 år siden.

Vi er i dag ledene produsent av skyveporter her i landet og produserer skyveporter i aluminium og stål med fri kjøreåpning - (for to-fløyede porter) opptil 24m. Våre produkter og vår kompetanse dekkes av begrepene områdesikring og passasjekontroll, eventuelt skallsikring som et fellesbegrep.

Design

Vi kan i dag også tilby en komplett produktrekke innen fysisk områdesikring som har et enhetlig og moderne disign. Størsteparten av produktene som inngår i denne serien er i aluminium.

Elektro

Hydrea AS har elektroavdeling hvor vi bygger, modifiserer og kobler styringer. Vi lagerfører og leverer også de fleste relevante elektronikk-komponenter som portmotorer. Videre leveres radiostyringer og øvrige impulsgivere som trykk-knapptablåer, nøkkelbrytere, trafikklys.m.m. Dessuten leveres alt innen sikringsutstyr som kjøretøydetektorer, fotoceller og klemlister m.m.

Montasje

Vi har egne ansatte som monterer våre produkter over hele landet.

Installasjon

Vi foretar også oppkobling av motorer, automasjon og styringer m.m. Gjelder hele landet.

Produkter

Våre hovedprodukter finner du her: www.hydrea.no

Certificate of Qualification

HYDREA AS er prekvalifisert for leveranser til NSB, Luftfartsverket m.fl. Dette viser vår evne til å kklare store oppdrag på en god måte, samtidig med at levert materiell holder høy standard.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Hydrea AS holder til på besøksadressen Kvalamarka 22, 5514 Haugesund. Foretaket ble startet i 1993-04-19 og registrert i brønnøysund-registrene 1993-05-10 og som et Aksjeselskap. Hydrea AS driver i bransjen "Gjerder og porter". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hydrea AS på telefon 977 55 300, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hydrea.no

Besøksadresse Kvalamarka 22, 5514 Haugesund
Postadresse Kvalamarka 22, 5514 Haugesund
 
Epost
hydrea@hydrea.no
Telefon
(+47) 977 55 300
Telefaks
(+47) 52 70 03 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies