IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hveem Elektro AS

61 16 65 90
johan@hveemelektro.no www.hveemelektro.no

Mer informasjon

Hveem Elektro AS ble startet av Per Håkon Hveem i 2006 og har siden da utviklet seg til å bli en bedrift med elleve ansatte. Bedriften er godkjent og registrert i DSBs register.

Vi holder til i egne lokaler i Skreia sentrum der vi har kontorer og lager, samt butikk med salg av lamper og diverse el-materiell. Vi utfører oppdrag hovedsakelig i Gjøvik og Toten området, men også noen prosjekter utenfor vårt distrikt som for eksempel Lillestrøm Oslo Hamar Kvitfjell og Hafjell

Hveem Elektro AS tror på rask og solid kundebehandling. Vi utfører fagmessig arbeid med høy kvalitet, utført på en rasjonell og effektiv måte. Dette ivaretar vi med et godt innarbeidet Internkontroll og Kvalitetssikringssystem og dyktige fagfolk.

Hveem Elektro AS er en totalleverandør av elektriske anlegg for sterkstrøm og svakstrøm. Vi håndterer boliger, nybygg, hytter, næringsbygg, kontorlandskap, landbruk, industri og tilbyr service og prosjektering.

Hveem Elektro AS holder til på besøksadressen 2848 Skreia. Foretaket ble startet i 2005-10-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-10-29 og som et Aksjeselskap. Hveem Elektro AS driver i bransjen "Elektrikere". Foretaket har 13 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hveem Elektro AS på telefon 61 16 65 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hveemelektro.no

Postadresse c/o Per Håkon Hveem , 2848 Skreia
 
Epost
johan@hveemelektro.no
Telefon
(+47) 61 16 65 90
Mobiltelefon
(+47) 464 13 558

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies