IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Huskvalitet AS

Vis i kart
904 79 158
huskvalitet@gmail.com www.huskvalitet.com

Mer informasjon

Huskvalitet selskap grunnlagt i Norge siden 2010. Leder til selskapet for mer enn 20 år utfører ulike byggverk .. Foreløpig har selskapet endret sin status 05/06/2013 og ble Huskvalitet AS. I vårt firma jobber profesjonelle og dyktige håndverkere som er spesialisert innenfor sitt eget område . Hovedaktiviteten i selskapet er ny boligbygging og renovering av gamle bygninger. Til dags dato mest utføres bad restaureringsarbeid. Vårt firma, om nødvendig, ekstra arbeidskraft tar i Norge,i Litauen brakte arbeidstakere er til stede i vårt selskap. Selskapet for i dag også utfører rørlegger- og elektrikerarbeid, utført arbeid av selskapet tester bedrifter som er sertifisert i dette feltet. Huskvalitet fast holder til topp kvalitet arbeid, vårt firma har som mål å gi folk glede, og tillit av profesjonelle arbeidere. Å være en høy klasse spesialister, vet vi at kvaliteten på produktet aldri kan være minst kostnader, så vi ønsker at kunder kan å forstå vårt kvalitetsarbeid virkelig oppfyller vår prisliste. Bet tilbyr for stort prosjekt å eksportere byggevarer fra Litauen. Vi kan tilby eik og andre ulike hard treverk innvendig trapp.Bestillingen leveres innen en måneds tid, fra den dato for bestillingen. Hjertelig velkommen til vår hjemmeside og håper på et godt samarbeid. Leder av selskapet Valery Steponavicius.

Huskvalitet AS holder til på besøksadressen Bekkedalsgutua 10, 2052 Jessheim. Foretaket ble startet i 2013-03-05 og som et Aksjeselskap. Huskvalitet AS driver i bransjen "Snekkere". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Huskvalitet AS på telefon 904 79 158, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.huskvalitet.com

Besøksadresse Bekkedalsgutua 10, 2052 Jessheim
Postadresse Bekkedalsgutua 10, 2052 Jessheim
 
Epost
huskvalitet@gmail.com
Telefon
(+47) 904 79 158
Mobiltelefon
(+47) 915 53 551

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies