IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Huseiernes Landsforbund Avd Vest - Agder

Vis i kart
975 39 000
vest-agder@huseierne.no www.huseierne.no/vest-agder

Mer informasjon

Vi er din representant når det gjelder alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i Vest-Agder.

Dersom jeg ikke kan bistå deg med egen ekspertise, kan jeg henvise videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til HL sentralt.

Dersom du har lyst til å engasjere deg i samfunnsspørsmål som særlig angår huseiere, så ta gjerne kontakt med meg. Regionen vår er i utvikling, med omfattende byggevirksomhet på gang. Våre kommuner gjør mye godt arbeid, men det er lov å se med kritisk blikk på det de gjør også.

Ta kontakt med meg på e-post eller telefon!

Kurs

Vi arrangerer ulike kurs for huseiere. De mest populære er og har vært:

Kurs for styremedlemmer i sameier og borettslag

Felles og farer ved utleie av boliger.

Sameier og borettslag Vi har de siste årene også hatt stor medlemsøkning blant sameiere og borettslag. Disse medlemmene søker juridisk rådgivning og kursing i styrearbeid. Styrearbeid er forbundet med et betydelig ansvar!

Huseiernes Landsforbund Avd Vest - Agder holder til på besøksadressen Markens gate 46, 4612 Kristiansand S. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-01-11 og som et Underavd. Huseiernes Landsforbund Avd Vest - Agder driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Huseiernes Landsforbund Avd Vest - Agder på telefon 975 39 000, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.huseierne.no/vest-agder

Besøksadresse Markens gate 46, 4612 Kristiansand S
Postadresse Postboks 196, 4662 Kristiansand S
 
Epost
vest-agder@huseierne.no
Telefon
(+47) 975 39 000

Last ned visittkort
Del av Huseiernes Landsforbund
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies