IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesen
Vis i kart
63 95 96 00
post@hurdalsjoen.no www.hurdalsjoen.no

Mer informasjon

Et fristed rett nord for Gardermoen Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter ligger nord i Akershus - i Hurdal kommune. Det er bare en time fra Oslo og en halv time fra Gardermoen med bil. Likevel er kontrasten stor fra hektiske trafikkmaskiner til landlig og idyllisk beliggenhet helt nede ved Hurdalssjøen. Med skogen, vannet og naturen som nærmeste naboer er Hurdalsjøen Hotell et fristed du skal lete lenge etter.

Kurs og konferanse Kurs og konferanser er hovedproduktet vårt. Hos oss får mennesker ny kunnskap og samholdet mellom kolleger styrkes. Siden 1969 har vi drevet med kurs og konferanse. Denne erfaringen kommer deg til gode som kunde. Vi har også fornyet stedet og sørget for å gi det et tidsriktig og praktisk uttrykk. Legger du til den fantastiske eiendommen, den gode forpleiningen og de naturskjønne omgivelsene, har du det de fleste ønsker seg av et godt konferansehotell.

Flott beliggenhet Den store eiendommen på 50 mål tomt og park har hele 400 meter strandlinje til den vakre Hurdalssjøen. Utearealene er ypperlig egnet både til aktiviteter og rekreasjon. Nærområdene er naturskjønne og lett tilgjengelige. Her har du vann, skog, park og naturstier i skjønn forening. Det er slettes ikke rart at vi har valgt slagordet "De små grå … trives bedre i det grønne ".

Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesen

holder til på besøksadressen Skredderbakkvegen 9, 2090 Hurdal. Foretaket ble startet i 2005-12-06 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-02-28 og som et Aksjeselskap. Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesen driver i bransjene "Hoteller" og "Selskapslokaler". Foretaket har 39 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hurdalsjøen Hotell Og Konferansesen på telefon 63 95 96 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hurdalsjoen.no

Besøksadresse Skredderbakkvegen 9, 2090 Hurdal
Postadresse Skredderbakkvegen 9, 2090 Hurdal
 
Epost
post@hurdalsjoen.no
Telefon
(+47) 63 95 96 00
Mobiltelefon
(+47) 975 72 665
Telefaks
(+47) 63 98 78 69

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies