IO.NO

Fullversjon Nytt søk

HUR Reiseselskap AS

Turbussvirksomhet med utgangspunkt i østlandsområdet, skoleturer, firmaturer, hyggeturer, idrettstur

Vis i kart
63 98 72 75
post@hurreisselskap.no www.hurreiseselskap.no

Mer informasjon

Velkommen til HUR Reiseselskap AS

HUR Reiseselskap AS etablert i 1998, og har befestet sin stilling i turbuss markedet gjennom god kvalitet og pålitelighet.

HUR Reiseselskap AS innehar fagbrevkompetanse. Vi har henteavtale med Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi holder til i Hurdal, 30 minutter fra Gardermoen og 15 minutter fra E6. Fra vårt tilholdsted i Nordkisa er vi kun 15 minutter fra Gardermoen. Vi har jevnlige oppdrag til og fra Haraldvangen, Hurdalsenteret og Hurdalsjøen Hotell. Sentralt beliggende på Østlandet.

HUR Reiseselskap AS har busser for de fleste formål i flere størrelser etter behov, og betjener markedene i Østlandsområdet. I 2005 overtok HUR Reiseselskap Pan Buss Ba.

Alle typer oppdrag behandles med samme seriøsitet, og mange gode kunder er bevis for dette. HUR Reiseselskap AS har god kapasitet gjennom seriøst nettverk av transportører. Vi kjører til alle leirskoler, seminarer og kongresser, alpine turer, firmaturer og bryllup. Tradisjonell gjestekjøring, lag og foreninger innen idrett, og sosiale aktiviteter.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

Kontaktinformasjon

www.hurreiseselskap.no

Besøksadresse Frysjaveien 27A, 0884 Oslo
Postadresse Knaimoen 51, 2090 Hurdal
 
Epost
post@hurreisselskap.no
Telefon
(+47) 63 98 72 75
Telefaks
(+47) 63 98 92 02

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies