IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hund & Hest I Fokus Sandseter

Vis i kart
957 27 215
hundoghestifokus@lifi.no www.hundoghestifokus.no

Mer informasjon

Velkommen til Hund og Hest i Fokus.

Et harmonisk dyrehold er mitt nøkkelord. God oppdragelse i hverdagen med fokus på familiehunden og turkameraten. Dyret settes i første rekke, og jeg vektlegger forståelse for hundens og hestens kroppsspråk. Læren om hund og hest, ulike hunderaser og hundens/hestens atferd, samt hva god og riktig ernæring er for ditt dyr. Det å gi ditt kjæledyr et rent, sunt og godt fôr er en vinn vinn situasjon for deg som eier og ditt dyrs livskvalitet og vitalitet. Arrangerer hundekurs og privattimer innenfor det meste som omhandler hverdagen med hund, spesielt gå pent i bånd/sele og innkalling da dette ofte er det viktigste for den gjennomsnittlige hundeeier. Praktiserer også som hovtrimmer og hestehåndterer og er behjelpelig med blant annet hengerlastning. Gir gratis råd som omhandler ernæring til din hund eller katt. Salg av rent dyrefôr med ærlig innholdsfortegnelse samt diverse hundeutstyr der i blant gå pent i bånd seler og trekkseler.

Hund & Hest I Fokus Sandseter holder til på besøksadressen Vestre Onstadvei 3, 3420 Lierskogen. Foretaket ble startet i 2008-02-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-02-27 og som et Enkeltpersonforetak. Hund & Hest I Fokus Sandseter driver i bransjene "Hudpleie" og "Tjenesteyting i privathusholdninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hund & Hest I Fokus Sandseter på telefon 957 27 215, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hundoghestifokus.no

Besøksadresse Vestre Onstadvei 3, 3420 Lierskogen
Postadresse Vestre Onstadvei 3, 3420 Lierskogen
 
Epost
hundoghestifokus@lifi.no
Telefon
(+47) 957 27 215
Mobiltelefon
(+47) 957 27 215

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies