IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hudpleie og Makeup

Vis i kart
55 91 11 23
handala@online.no www.tonebritt.handal.aase.marykaynorway.no

Mer informasjon

-Gratis hudpleie- og makeupkurs. -Direktesalg av Mary Kay produkter. -100% fornøydhetsgaranti. -Prøve alle produkter før kjøp. -Personlig oppfølging og service. -Meget konkurransedyktige priser. -Karrieremuligheter med full frihet og fleksibilitet.

I de siste 11 år har Mary Kay vært det best selgende merket innen hudpleie og kosmetikk i USA.

Ulike kurs

  • Hudpleiekurs på kundeadresse
  • Hudpleiekurs hos Teamleder (DIQ)
  • Hotellkurs i hele landet etter avtale
  • Oppfølgingskurs med makeup

Kursinnhold, hudpleie Det tar ca 1, 5 timer hvor vi begynner med en hudanalyse av hver deltager. Etter det vil alle få en herlig håndbehandling, slik at du får silkemyke hender. Vi går gjennom et hudpleieprogram hvor du får tilpasset produkter til din hudtype. Du vil også få lære litt om hvordan du skal stelle huden din, og ikke minst partiet rundt øynene dine. Deretter vil alle få lagt en lett makeup!

Dette kan være noe sosialt, nytt og spennende utenfor arbeisdplassen. Det er uhøytidelig, vi skal ha det gøy og dere kommer garantert til å bli fine og fornøyde.

FÅ RABATT! Ved første gangs bestilling av varer via min hjemmeside gir jeg deg 15% rabatt! Benytt muligheten nå.

Hudpleie og Makeup holder til på besøksadressen Storetveitvegen 142, 5231 Paradis. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-11-12 og som et Enkeltpersonforetak. Hudpleie og Makeup driver i bransjen "Frisører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hudpleie og Makeup på telefon 55 91 11 23, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.tonebritt.handal.aase.marykaynorway.no

Besøksadresse Storetveitvegen 142, 5231 Paradis
Postadresse Storetveitvegen 142, 5231 Paradis
 
Epost
handala@online.no
Telefon
(+47) 55 91 11 23

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies