IO.NO

Fullversjon Nytt søk

HR-Ressurs

Vis i kart
22 55 46 04
jorun@hr-ressurs.no www.hr-ressurs.no

Mer informasjon

Velkommen til HR-Ressurs

En arbeidssøker er som regel også en karrierebygger. Vi kan hjelpe deg med å bygge både så solid og høyt som du ønsker, men likevel uten å lage et byggverk som ikke står stødig eller ikke tåler en vinterstorm. Med riktig fundament og solid byggeskikk kan du nå langt. Vi er eksperter på å matche arbeidsgivere og arbeidssøkere slik at våre kandidater kan utnytte sine ressurser og muligheter maksimalt. Når du er i riktig jobb på riktig arbeidsplass gjør du en optimal jobb, samtidig som du utvikler deg selv og skaper åpning for videre vekst.

Vi har oppdragsgivere med en rekke stillinger på ulike nivåer innenfor salg og markedsføring, fra selgere og teamledere til salgssjefsstillinger og Key Account Managers på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon

HR-Ressurs holder til på besøksadressen Parkveien 53B, 0256 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2005-01-27 og som et Enkeltpersonforetak. HR-Ressurs driver i bransjene "Arbeidsformidling", "Rekrutteringstjenester" og "Vikarbyrå". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med HR-Ressurs på telefon 22 55 46 04, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hr-ressurs.no

Besøksadresse Parkveien 53B, 0256 Oslo
Postadresse Bryggetorget 1, 0250 Oslo
 
Epost
jorun@hr-ressurs.no
Telefon
(+47) 22 55 46 04
Mobiltelefon
(+47) 909 37 042

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies