IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Høvik Byggtjeneste

Velkommen til Høvik Byggtjeneste!

911 09 013
ulfhen@online.no www.hovikbyggtjeneste.com

Mer informasjon

Høvik Byggtjeneste har arbeidet gjennom 35 år med tegning og prosjektering av boliger/fritidsboliger og næringsbygg.

Høvik Byggtjeneste arbeider primært med planlegging og oppstart av byggeprosjekter. Når planene er ferdig utarbeidet og dokumentert(trinn 1) er det klart for å etablere samarbeid med byggentrepenør. Våre faste forbindelser med byggentrepenører finner du her.

  

Dette er en stor og spennende bygning. Den er tilpasset terrenget for å unngå dramatikske inngrep i naturen. Her er det ikke avfyrt en eneste dynamittsalve. Derimot er bygningen skreddersydd i seks ulike plannivåer. Den har tre stuer, kjøkken, spisestue, syv soverom med sengeplass til fjorten personer + + +. Høvik Byggtjeneste er takknemlige for denne anledningen til å gå amok på tegnebrettet.

Høvik Byggtjeneste holder til på besøksadressen 1692 Nedgården. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Høvik Byggtjeneste driver i bransjen "Arkitekter". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Høvik Byggtjeneste på telefon 911 09 013, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hovikbyggtjeneste.com

 
Epost
ulfhen@online.no
Telefon
(+47) 911 09 013
Mobiltelefon
(+47) 911 09 013

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies