IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hove Lysdesign AS

Ønsker du å forsterke din visuelle kommunikasjon!

Vis i kart
51 95 19 90
post@hove-lysdesign.no www.hove-lysdesign.no

Mer informasjon

Hove Lysdesign AS ble først etablert i 1983, under navnet SB Lys & Lydservice. Etter hvert som årene har gått har virksomheten vokst seg større og større. Fra hovedsaklig å drive med utleie de første 10 årene, har det nå i tillegg blitt mye prosjektering, salg og installasjon. Av omsetningen er utleie og salg/installasjon nå omtrent likt fordelt. Vi er nå en av Norges største leverandører av tjenester innen utleie og installasjon av scenelys.

Bruk av lyssetting har blitt mer og mer viktig de siste 30 årene, uansett type arrangement. Utviklingen har vært enorm, både når det gjelder lysbehov og utvikling av lysutstyr. Vi har vært heldige å få være med på denne utviklingen, og har opparbeidet oss solid erfaring som kommer våre kunder til gode enten det gjelder konserter, lys for kamera, messestands eller alle de andre jobbene vi gjør. I og med at markedet er blitt så stort, har vi også fått “mange ben å stå på”. Vi bruker mye ressurser på å være i forkant på utstyrsfronten, etter som utviklingen gir oss nye og spennende utfordringer. Lys i sammenheng med video – enten som scenografielementer eller lys til storskjermproduksjon er en av disse nye utfordringene vi etterhvert har stor erfaring med.

Vi er p.t. 11 ansatte. For å hjelpe oss med store oppdragsmengder har vi i tillegg en mengde faste frilansere.

Hove Lysdesign AS holder til på besøksadressen Consul Sigval Bergesens vei 41, 4016 Stavanger. Foretaket ble startet i 1997-02-03 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-04-18 og som et Aksjeselskap. Hove Lysdesign AS driver i bransjene "Kunsthåndverk" og "Lamper og belysningsutstyr - Engros". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hove Lysdesign AS på telefon 51 95 19 90, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hove-lysdesign.no

Besøksadresse Consul Sigval Bergesens vei 41, 4016 Stavanger
Postadresse Concul S. Bergesens V. 41, 4016 Stavanger
 
Epost
post@hove-lysdesign.no
Telefon
(+47) 51 95 19 90
Telefaks
(+47) 51 84 13 31

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies