IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hotell Utsikten

I fantastiske omgivelser finner du Geirangers mest særegne hotell med historie tilbake til 1893.

70 26 96 60
post@hotell-utsikten.no http://www.classicnorway.no/hotell-utsikten

Mer informasjon

Hotell Villa Utsikten ble overtatt av Classic Norway 1. okt. 2008, og har nå fått tilbake det opprinnelige navnet: Hotell Utsikten. Idag fremstår det som nytt og sjarmerende - et elegant og gledelig alternativ for mennesker som reiser mye.

Hotellet ligger ved Nasjonal Turistveg, 200m fra Flydalsjuvet og granittstolen Fjordsetet. Hotell Utsikten ligger i unike omgivelser med mange og sterke synsinntrykk bl.a mot Geirangerfjorden og De Syv Søstre. Hos oss kan du feriere, feire, lære, oppleve og finne ro i en avslappet og intim atmosfære.

Hos oss kan du nyte en tre retters middag i vår restaurant hver kveld. Vi serverer lokale produkter og sesongens råvarer. Du kan også nyte en kopp kaffe eller annen drikke i vår bar med tilliggende salong og uteterrasse. Alle stedene har selvfølgelig fantastisk utsikt!

Hotell Utsikten holder til på besøksadressen 6216 Geiranger. Foretaket ble startet i 2003-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-03-08 og som et Aksjeselskap. Hotell Utsikten driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hotell Utsikten på telefon 70 26 96 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.classicnorway.no/hotell-utsikten

 
Epost
post@hotell-utsikten.no
Telefon
(+47) 70 26 96 60
Telefaks
(+47) 71 26 47 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies