IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hotell.no AS

Vis i kart
909 40 091
kundeservice@hoteller.no www.hotell.no

Mer informasjon

Hoteller.no er en enkel og oversiktlig søkefunksjon som leter igjennom en rekke globale og lokale aktører for å finne ledige hotellrom til markedets laveste priser.

Hoteller.no kan tilby over 57,000 hotell i verden. Vi har et stort utvalg av hotell, inkludert de som ligger ved flyplasser, vandrerhjem, 2 og 3-stjerners hotell for et lavere budsjett, samt 4 og 5-stjerners hotell for de som ønsker et luksusopphold.

Alle hotell på Hoteller.no kan bestilles umiddelbart online. Betalingen over nettet går via en beskyttet server og et referansenummer blir tildelt, etterfulgt av en e-postbekreftelse. Vårt flerspråklige bestillingskontor, åpent syv dager i uken, er tilgjengelig for de som foretrekker å bestille over telefon. Vi har også en kundeserviceavdeling som tilbyr eventuell assistanse etter at bestillingen er foretatt. Hos Hoteller.no setter vi som mål å gi førsteklasses service både før og etter en bestilling.

Vi er stolte av kunne si at prisen du ser på Hoteller.no er det eneste du betaler! Det er ingen bestillingsgebyr eller ekstra avgifter som tilkommer og dersom intet annet er oppgitt, er frokost også inkludert. Foretrukket valuta velges utifra et bredt utvalg og betalingen tas ved bestillingstidspunktet.

Hotell.no AS holder til på besøksadressen Emilie Haugs vei 16, 1350 Lommedalen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-07-21 og som et Enkeltpersonforetak. Hotell.no AS driver i bransjen "Annonsesalg". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hotell.no AS på telefon 909 40 091, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hotell.no

Besøksadresse Emilie Haugs vei 16, 1350 Lommedalen
Postadresse Emilie Haugs vei 16, 1350 Lommedalen
 
Epost
kundeservice@hoteller.no
Telefon
(+47) 909 40 091
Mobiltelefon
(+47) 909 40 091
Telefaks
(+47) 67 56 37 72

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies