IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Horten Transport og Spedisjon

HTS og Flyttespesialisten er totalleverandør av flyttetjenester - ditt valg når kvalitet og trygghet teller!

Vis i kart
33 04 11 00
http://www.htsped.no/

Mer informasjon

Om oss

Vi ønsker å informere eksisterende og nye samarbeidspartnere om at Horten Transport og Spedisjon AS overtok Flyttespesialisten AS og store deler av tilhørende bilpark den 01.01.2011.

Vi har siden overtakelsen fokusert på personalfornyelse og ressursutvikling samt kvalitetssikring for at denne avdelingen på best mulig måte skal ivareta kundenes behov for trygghet og service.

Vi har blant annet etablert et lager med tre lokalkjente medarbeidere i Spania (Alicante), som tar seg av flytteoppdrag mellom Spania, Frankrike og Norge.

Flyttespesialisten AS driftes som en egen avdeling med hovedvekt på flytting nasjonalt og Europa under ledelse av Even Evensen som har 12 års erfaring innen bransjen hos Kongstein & Sønn og NFF.

Horten Transport og Spedisjon AS ble etablert av Terje G. Kristensen i 1991, som siden har drevet selskapet sammen med Jørn S. Kristensen til det velrenommerte transportfirmaet det er i dag.

Selskapet består i dag av 11 erfarne ansatte som i samarbeid med flere store aktører i bransjen, utgjør et meget profesjonelt og konkurransedyktig team.

Vårt mål er å videreutvikle og opprettholde det samme renommé som totalleverandør av transport- og spedisjonstjenester både nasjonalt og internasjonalt.

Horten Transport og Spedisjon holder til på besøksadressen Strømsveien 50, 3186 Horten. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Horten Transport og Spedisjon driver i bransjen "Transport tjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Horten Transport og Spedisjon på telefon 33 04 11 00 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.htsped.no/

Besøksadresse Strømsveien 50, 3186 Horten
Postadresse Postboks 156, 3191 Horten
 
Telefon
(+47) 33 04 11 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies