IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Horisont Eiendomsmegling AS

Vis i kart
22 70 19 20
http://privatmegleren.no/kontorer/horisont/meglere#kontorer/horisont/omoss

Mer informasjon

Våre meglere har solid lokalkunnskap og over 40 års erfaring med salg av alle typer boliger.

Vi ligger i front hva gjelder innovasjon og fornyelser i bransjen. Vi har alle virkemidlene som skal til både for et vellykket kjøp og salg. Vårt konsept er annerledes, og vi skiller oss ut i forhold til våre konkurrenter, i et marked hvor de fleste meglerselskap oppfattes som svært like.

Ring oss, og vi kommer innom deg for en uforpliktende prat om din bolig. Vi kan gi deg en gratis skriftlig verdivurdering, samt diskutere mulige boliger som du kan være interessert i å kjøpe. Vi kan også gi deg svar på når det er lurt å selge, hva man burde gjøre med boligen før et salg, eller hjelpe deg med refinansiering av ditt boliglån. Vil du besøke oss holder vi til i flotte lokaler i Bergensgata 1. Velkommen til oss.

Horisont Eiendomsmegling AS holder til på besøksadressen Bergensgata 1, 0468 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-12-02 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Horisont Eiendomsmegling AS på telefon 22 70 19 20 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://privatmegleren.no/kontorer/horisont/meglere#kontorer/horisont/omoss

Besøksadresse Bergensgata 1, 0468 Oslo
Postadresse Bergensgata 1, 0468 Oslo
 
Telefon
(+47) 22 70 19 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies