IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Høreapparatets Energisenter

Høreapparater, bestilling over nett. Kan bruke visakort eller ta kontakt per. e-post / sms 41311028

Vis i kart
75 18 12 45
post@energisentret.no www.energisentret.no

Mer informasjon

HØREAPPARATETS ENERGISENTER

Er en enkel liten bedrift med internett handel og telefonsalg av batteri og hjelpemidler til HØREAPPARAT. Betjeningen er disponenten (nå 70) og min kone som betjene telefonen når det passer. Vi driver ikke salg fra butikk eller utsalgssted, men kunn fra hjemmekontor. Bedriften er registrt i Enhetsregisteret i Brønnøysundsregistrene, og har vert i drift siden sept. 1995, og er gradvis utviklet med tidsriktig netthandel. Siste oppdattering nå (febr.2011) er ny hjemmeside.

Vår målsetting har hele tiden vert GOD SERVICE. Vi har stort sett levering samme dag eller dagen etter at bestillingen mottas. Kontortiden er fra 09.00 til kl.13.00 - Varene postes hver dag kl. 13.15

Bestilling kan sendes hele døgnet på vår hjemmeside internett, e-post og SMS mobiltelefon. Om du ikke får svar på telefonen, kan det være at vi er opptatt, og bredbåndstelefonen gir ikke opptattsignal tilbake. Men du kan legge i gjen beskjed på telefonsvaret. Ofte ringer vi deg opp i gjen, da ditt telefonnr. vises hos oss. Passer det for oss kobler vi telefonen over til mobil. Vi ønsker å være tilgjengelig så langt som mulig. Vi ber om forståelse for at kontoret kan vær dårlig betjent noen ganger.

Så ønsker vi alle gamle og nye kunder velkommen!

Kontaktinformasjon

www.energisentret.no

Besøksadresse Ringvegen 7, 8680 Trofors
Postadresse Ringvegen 7, 8680 Trofors
 
Epost
post@energisentret.no
Telefon
(+47) 75 18 12 45
Mobiltelefon
(+47) 413 11 028

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies