IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hordaland Hi-Fi & Musikk

Vis i kart
55 95 30 00
post@hordalandhifi.no www.hordalandhifi.no

Mer informasjon

Velkommen til Hordaland Hi-Fi - Lyden av god service!Med vår serviceerklæring – Lyden av god service! Leverer vi lyd- og bildeprodukter fra merkedslederne. Vi ønsker å gi deg opplevelsen av hvordan dette vil fungere hjemme hos deg, slik at du blir fornøyd med varene du kjøper.Hordaland Hi-Fi gir alle kunder samme gode service og oppfølging. Hos oss kan du forvente god service og oppfølging, både før og etter et kjøp.

Trygg og sikker transaksjon av betalingen gjennom VISA/ MasterCard! Beløpet blir først belastet konto når produktet er sendes.Et trygt og godt kjøp hos oss ! Vi vet at våre produkter er svært sentrale i et moderne hjem. Ved personlig service og høyt kompetansenivå ønsker vi å kunne tilby deg en bedre opplevelse.

Hos oss finner du ikke lokketilbud eller misvisende tilbud - vi er opptatt av at du som kunde blir fornøyd med oss som leverandør. Da må alt stemme: produkter, ansatte, priser og leveranser. Vi kan også bistå med montering, installasjon, prosjektering ved for eksempel nye hus og til slutt teknisk service av dine produkter. Vi bruker et eget godkjente autorisert installatø som gjør elektriske instalasjoner i henhold til våre spesifikasjoner.Du er velkommen til å ta kontakt med oss.

Kontaktinformasjon

www.hordalandhifi.no

Besøksadresse Langerekkja 72, 5262 Arnatveit
Postadresse Langerekkja 72, 5262 Arnatveit
 
Epost
post@hordalandhifi.no
Telefon
(+47) 55 95 30 00
Mobiltelefon
(+47) 915 96 144

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies