IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hønefoss Videregående Skole

Vis i kart
31 00 27 00
hovs@bfk.no www.honefoss.vgs.no

Mer informasjon

Hønefoss videregående skole befinner seg i Osloveien på sørsiden av Hønefoss i Ringerike kommune, med filial på Risesletta (nord for Hønefoss, retning Valdres). Skolen har også ansvaret for undervisningen på Ringerike fengsel og Hassel fengsel.

Skolen er en kombinert videregående skole, og har programområdene bygg- og anleggsfag, design og håndverk, elektrofag, helse- og oppvekstfag, innføringsklasse for språklige minoriteter, medier og kommunikasjon, restaurant- og matfag, studiespesialisering med formgivingsfag, studiespesialisering med hverdagslivstrening, teknikk og industriell produksjon og allmennfaglig påbygning. Skolen har også landslinje for yrkessjåfør. Kunst,design og arkitektur

Hønefoss Videregående Skole holder til på besøksadressen Osloveien 17, 3511 Hønefoss. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-12 og som et Underavd. Hønefoss Videregående Skole driver i bransjene "Design", "Videregående skoler - Studiespesialisering" og "Videregående skoler - Teknisk og yrkesrettet". Foretaket har 167 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hønefoss Videregående Skole på telefon 31 00 27 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.honefoss.vgs.no

Besøksadresse Osloveien 17, 3511 Hønefoss
Postadresse Postboks 3084, 3501 Hønefoss
 
Epost
hovs@bfk.no
Telefon
(+47) 31 00 27 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies