IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hønefoss Og Ringerike Rideklubb

Vis i kart
32 12 47 10
www.hrrk.no

Mer informasjon

Hønefoss og Ringerike rideklubb er en klubb med et høyt aktivitetsnivå og med store sportslige ambisjoner. De siste årene har vi hatt en god tilstrømning av nye medlemmer, og vi består i dag av ca 300 små og store hestevenner. HRRK jobber ut fra intensjonen om å fremme både bredde- og eliteidrett. Vi ønsker derfor å ta godt vare på ryttertalentene, uten å la dette gå på bekostning av dem som ”bare” vil hygge seg med hest.

Opp gjennom årene, har klubben hatt flere Norgesmestere, i ulike aldersklasser og grener. Vi har i tillegg mange tur- og hobbyryttere blant medlemmene. Den sportslige aktiviteten i klubben omfatter sprang, dressur, feltritt, mounted games og westernridning. Klubben har god plass til alle, og vi ønsker enda flere velkommen!

I løpet av det siste året har rideklubben bygd opp det vi mener kan bli et av landets mest moderne og flotteste rideanlegg - Ringerike Ridesenter. Uten medlemmenes enorme engasjement, iver og dugnadsinnsats hadde ikke senteret vært en realitet. Med dette anlegget ønsker vi igjen å bli en av de største stevnearrangørene på østlandet. HRRK er en ideell organisasjon som eier og driver Ringerike Ridesenter. Klubben har ingen private eierinteresser. Det betyr at alle midler som tilføres senteret og alt arbeid som nedlegges kommer medlemmene til gode.

HRRK ledes av et styre. Hvert år, innen utgangen av mars, avholdes årsmøtet som er klubbens øverste myndighet.

HRRK er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Buskerud Idrettskrets og Norges Rytterforbund

Hønefoss Og Ringerike Rideklubb holder til på besøksadressen Bæreng Eikeli Gård, 3519 Hønefoss. Foretaket ble startet i 1969-02-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-08-24 og som et Fli. Hønefoss Og Ringerike Rideklubb driver i bransjene "Hest og ridning", "Rideklubber", "Ridesentre og rideskoler" og "Øvrige idrettsklubber og foreninger". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hønefoss Og Ringerike Rideklubb på telefon 32 12 47 10 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hrrk.no

Besøksadresse Bæreng Eikeli Gård, 3519 Hønefoss
Postadresse Eikli Gård Bærengsletta, 3519 Hønefoss
 
Telefon
(+47) 32 12 47 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies