IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Homlagarden

Vis i kart
952 15 060
bjorn@homlagarden.no www.homlagarden.no

Mer informasjon

Kalkunen i HomlagardenFuglane beitar fritt heile sumaren. Kvar morgon flakser hundrevis av kalkun ned mot frukttre og grøne bakkar. Dei meskar seg i natureng med blomar og frodig gras, ville bær og urteplanter. Naskar til seg litt eple og plomme i ny og ne. Snappar insekt i skogbrynet, jordbadar, og lever glade dagar i det fri. På ettermiddagen vandrar dei heim til kveldsmat og kvile. I kalkunhuset er dei godt verna mot uvær og rovdyr.Etter ein sesong i bakkene på Homlagarden har dei vakse seg store og sterke med kjøtfylde av finaste kvalitet. Slakting og kjøthandteringa vert utført i eige godkjend slakteri. Avlivinga vert utført heilt utan stress. Me får lovord om den gode kjøtkvalliten. Dette er me stolte å av og gjer vårt beste for å levera økolgiske varer med høg kvalitet. Me føler oss viss på at du kan kjenne på smaken kor godt kalkunen har hatt det.

Homlagarden holder til på besøksadressen Aksnesvegen 70, 5600 Norheimsund. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Homlagarden driver i bransjen "Keramiske artikler - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Homlagarden på telefon 952 15 060, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.homlagarden.no

Besøksadresse Aksnesvegen 70, 5600 Norheimsund
Postadresse Aksnesvegen 70, 5600 Norheimsund
 
Epost
bjorn@homlagarden.no
Telefon
(+47) 952 15 060

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies