IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Holdahl Maskin & Transport AS
Vis i kart
76 08 00 66
916 15 604
levi@holdahl.as www.holdahl.as

Mer informasjon

Velkommen

Hmt AS er totalleverandør innen vedlikeholdsløsninger for vann og avløp. Vi foretar rørinspeksjon, slamtømming, spyling av tette avløp og utbedring feil og mangler på ditt rørsystem. Med en topp moderne utstyrspark sørger vi for at kundene våre får en kostnadseffektiv og løsningsorientert behandling. Hmt har som mål å utvikle seg etter hva markedet krever, både når det gjelder utstyr og tjenester.

Hmt vektlegger god service, oppfølging, kvalitet på utstyr og løsningsorienterte medarbeidere. Det er du som kunde som er Hmts største verdi.

Hmt AS er en trygg totalleverandør innen vann og avløp. I over 15 år har vi jobbet med tette rør. Metoder og produkter har utviklet seg og blitt perfeksjonert. Det samme har kompetansekravene til de ansatte. Hmt framstår i dag som en framtidsrettet organisasjon med topp moderne utstyr.

Utbedringer av tette rør er i dag langt rimligere og mindre arbeidskrevende prosesser enn mange av våre oppdragsgivere forventer. Det skyldes ikke minst en rivende utvikling i utstyrsparken. Sammen med en moderne og omfattende utstyrspark har vi svært kompetente medarbeidere. Det gjør oss både fleksible og løsningsorienterte. Vi har dessuten en 24-timers beredskapsvakt som har reddet mange oppdragsgivere i en fortvilet situasjon.

Fellesnevneren for alt som Hmt gjør er omtanken for miljøet. Vi er på lag med naturen!

Kontaktinformasjon

www.holdahl.as

Besøksadresse Haugsmyra 15, 8372 Gravdal
Postadresse Haugsmyra 15, 8372 Gravdal
 
Epost
levi@holdahl.as
Telefon
(+47) 76 08 00 66
Mobiltelefon
(+47) 970 10 066
Vakttelefon
(+47) 916 15 604

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies