IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Høk Kro og Motell AS
Vis i kart
69 16 80 00
post@hokkro.no www.hokkro.no

Mer informasjon

Velkommen til Høk

Høk Motell & Cafeteria ligger inntil E6 i naturskjønne omgivelser med rik tilgang til friluftsliv og fiske. Beliggenheten i Skjeberg kommune er sentral, midt mellom Halden, Sarpsborg og Fredrikstad, ca 8 km fra svenskegrensen og ca 25 minutters kjøring fra Moss.

Høk Motell & Cafeteria er et 1. klasses og helt gjennom moderne serverings- og overnattingssted. I 1. etasje finner du en hyggelig veikro der du kan velge mellom spennende retter fra grillen og tradisjonell hjemmelaget mat, eller rett og slett bare ta en kopp kaffe.

I andre etasje finnes en moderne og godt utbygget selskaps- og kursavdeling. Her er ca. 90 sitteplasser til middag og en hyggelig bar, i tilknyttning til våre lekre salonger. Vi har betydelig møte- og kurskapasitet med to mindre møterom, stor plenumsal, salonger og grupperom.

I tilleg til 22 campinghytter har Høk også motellrom, alle med flislagte bad og toalett, farge-TV på rommene, og alle til en svært hyggelig pris.

Med et moderne og tiltalende anlegg og medarbeidere som setter alt inn på å gi deg som gjest en god service, ønsker vi deg hjertelig velkommen.

Høk Kro og Motell AS

holder til på besøksadressen Ingedalveien 300, 1747 Skjeberg. Foretaket ble startet i 2012-01-31 og som et Aksjeselskap. Høk Kro og Motell AS driver i bransjene "Catering", "Kroer", "Moteller" og "Selskapslokaler". Foretaket har 16 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Høk Kro og Motell AS på telefon 69 16 80 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hokkro.no

Besøksadresse Ingedalveien 300, 1747 Skjeberg
Postadresse Ingedalveien 300, 1747 Skjeberg
 
Epost
post@hokkro.no
Telefon
(+47) 69 16 80 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies