IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hogg & Slå AS

Vi lafter, tømrer og murer det du ønsker!

Vis i kart
906 24 815
firmapost@hoggogslaa.no http://www.hoggs.no/

Mer informasjon

Lafting og andre prefabrikasjoner av bygningsdeler skjer under kontrollerte former i vår oppvarmede produksjonshall.Vi leverer alle aktuelle detaljer til tømmerhus, slik som sauull-isolasjon, blindinger, bindhaker, kolvskier, ringved og ringvedkroker (tre eller metal), samt at vi har meget gode priser på takpapp, grunnmursplate og førsteklasses vinduer/dører. Vi søker oss mot gamledagers byggestil og er bevisste på å kunne levere lafting som strekker seg vekk fra dagens kommersialiserte stil i laftemarkedet. Målet er hele tiden å kunne forene dette med dagens krav til funksjonalitet og komfort.Du som kunde har muligheten til å skreddersy ditt produkt, med kyndig veiledning ihh. til detaljer, byggeskikk, forskrifter etc.

Hogg & Slå AS holder til på besøksadressen plassen Industriområde, 2560 Alvdal. Foretaket ble startet i 2002-10-28 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-11-12 og som et Aksjeselskap. Hogg & Slå AS driver i bransjene "Eiendom - Utleie" og "Snekkere". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hogg & Slå AS på telefon 906 24 815, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.hoggs.no/

Besøksadresse plassen Industriområde, 2560 Alvdal
Postadresse plassen Industriområde, 2560 Alvdal
 
Epost
firmapost@hoggogslaa.no
Telefon
(+47) 906 24 815
Mobiltelefon
(+47) 906 24 815

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies