IO.NO

Fullversjon Nytt søk

HMSvisjon

Vis i kart
22 93 25 40
firmapost@hmsvisjon.no www.hmsvisjon.no

Mer informasjon

HMSvisjon er en ledende leverandør av programvaresystemer til bedriftshelsetjenester og HMS-næringen, i offentlig og privat sektor. Vi gir våre kunder mulighet til å øke inntjening og fortjeneste ved å bruke skreddersydde løsninger. Vår programvare ivaretar faglige og administrative behov, bidrar til økt produktivitet, en lettere arbeidsdag og fornøyde kunder.

I tillegg til å selge programvare, leverer vi også rådgivningstjenester relatert til IT-sikkerhet (personopplysningsforskriften mv.), implementering, integrering, opplæring, brukerstøtte og kurs. Vi er en aktiv støttespiller for våre kunder i videreutvikling av interne rutiner og systemer som fører til økt konkurranse. HMSvisjon skal være et førstevalg for BHT-/HMS næringen ved valg av programvare, og en naturlig samarbeidspartner ved utvikling av interne rutiner og systemer.

Vi ønsker å bistå våre kunder i utviklingsprosesser mot moderne kunnskapsbedrifter og fleksible organisasjoner, basert på bedriftsøkonomiske prinsipper. Gjennom innovativ programvareutvikling og tett dialog med kundene skal HMSvisjon holde posisjonene som den ledende samarbeidspartneren for bedriftshelsetjenester og HMS-næringen.

HMSvisjon holder til på besøksadressen Bogstadveien 6, 0355 Oslo. Foretaket ble startet i 2001-09-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2001-10-18 og som et Aksjeselskap. HMSvisjon driver i bransjene "Konsulenttjenester" og "Programvareutvikling". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med HMSvisjon på telefon 22 93 25 40, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hmsvisjon.no

Besøksadresse Bogstadveien 6, 0355 Oslo
Postadresse Bogstadveien 6, 0355 Oslo
 
Epost
firmapost@hmsvisjon.no
Telefon
(+47) 22 93 25 40
Telefaks
(+47) 22 46 93 58

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies