IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hk Regnskap Oslo AS

Vi tar oss av papirarbeidet slik at du frigjør din egen kapasitet! Regnskapsføring, Lønn, Fakturering, Etablering, Økonomisk Rådgivning, Kontostyring/Post.

Vis i kart
410 88 088
post@hkregnskap.no www.hkregnskap.no

Mer informasjon

Velkommen til HK Regnskap

HK Regnskap er et regnskaps- og rådgivningsfirma for mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende. Vi konsentrerer oss om å dekke seriøse kunders behov for økonomisk styring og rapportering samt tilhørende rådgivning. Vi har kontorer i Oslo, på Raufoss og i Sandefjord. Vi fokuserer på personlig oppfølging av og lønnsomhet for deg og din bedrift.

Fundamentet for vår virksomhet er grunnsolid praktisk og strategisk økonomisk kompetanse kombinert med handlekraft, forretningsforståelse og evne til å sette oss inn i kundenes behov.

Vi legger stor vekt på å opptre profesjonelt - uten å miste den menneskelige faktor av syne. Vi skal ikke bare utgjøre en forskjell for kunden i form av rapporter og konkurransedyktige kostnader, men også gjennom konstruktivt samarbeid og service med en personlig signatur.

Når du velger HK Regnskap, velger du en effektiv samarbeidspartner som bruker moderne arbeidsverktøy og setter kunden i fokus. Samtidig holder vi i hevd de beste tradisjoner som faglig dyktighet, integritet, kvalitet og personlig engasjement.

Vårt mål er å bidra aktivt til verdiskapningen i de virksomhetene vi bistår.

Kontaktinformasjon

www.hkregnskap.no

Besøksadresse Fyrstikkalléen 17, 0661 Oslo
Postadresse Postboks 6178 Etterstad, 0602 Oslo
 
Epost
post@hkregnskap.no
Telefon
(+47) 410 88 088

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies