IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hjertespråk AS

Vis i kart
992 33 081
grorykke@online.no www.heart-language.com

Mer informasjon

VELKOMMEN TIL HJERTESPRÅK

  • et visuelt kommunikasjonsverktøy basert på bilder og metaforer!

ET INTERNASJONALT SPRÅK HELE VERDEN KAN FORSTÅ

Hjertespråk tilbyr illustrerte kurs, seminar og foredrag, samt bøker og Hjertespråk-produkter.

Refleksjoner og undervisning gir innsikt til selvutvikling og livsmestring. Dyktige kursholdere motiverer til gode valg, god helse og økt livskvalitet! Det unike med hjertespråk er at det kommuniserer uten ord og på tvers av aldersgrupper, språk og kulturer.

HJERTESPRÅKBILDER OG BØKER SOM GAVER

Det finnes mer enn 100 forskjellige hjertespråkbilder malt av Gro T Rykkelid! Bildene har ulike tema, og de mest aktuelle kan kjøpes som digiprint i to størrelser 25 x 25 cm og 15 x 15 cm, signert av kunstner. Bøkene «Gartner i eget liv!» og gaveboken «Hjertehagen» kan også kjøpes her. Begge deler er ypperlig som gaver.

KURS, SEMINAR OG FOREDRAG

Inspirasjon og påfyll, endring og mestring, utvikling og vekst!

Hjertespråk har siden 2009 arrangert Kurs, seminarer, foredrag i hele landet. Undervisningen på kurset er knyttet til enkle illustrasjoner, og temaene blir videre blir relatert til eget liv. Det er et virkningsfullt pedagogisk verktøy som kan anvendes i mange sammenhenger og situasjoner. Det er også prøvd ut internasjonalt med gode tilbakemeldinger.

HVA ER HJERTET?

“Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet går ut i fra det!» Kong Salomo

Hjertet beskrives som “essensen av deg selv”, eller som «kontrollsentralen for tanker, tro og følelser” Når jeg selv tar ansvar for mitt eget hjerte, og bevarer det, - blir det et godt liv å leve

SE, HØRE OG FORSTÅ MED HJERTET.

Å forstå den intelektuelle meningen av et ord kan være enkelt. Men det er først når jeg forstår hva slags betydning og hva slags konsekvenser dette ordet og temaet har for meg, at jeg kan beskrive det som å “forstå med hjertet!”

Bilder og ord kommuniserer med ulike deler av hjernen. Når den visuelle delen av hjernen kommuniserer med den verbale så skaper den nye tankebaner, som gjør at forståelsen av tematikken øker. Så når jeg både ser og hører; - så har jeg en større mulighet til å “forstå med hjertet”. Først da kan jeg få mot til endring, om det er nødvendig og til å ta nye og ivgivende valg.

Kontaktinformasjon

www.heart-language.com

Besøksadresse Askaliveien 2, 8170 Engavågen
Postadresse Askaliveien 2, 8170 Engavågen
 
Epost
grorykke@online.no
Telefon
(+47) 992 33 081
Mobiltelefon
(+47) 992 33 081

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies