IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hille-Strandskogen Arkitekter AS
Vis i kart
22 36 45 00
post@hsark.no http://www.hsark.no/index.php/start.html

Mer informasjon

Hille · Strandskogen arkitekter AS er et Oslobasert arkitektkontor som ble grunnlagt i 2000. Kontoret arbeider innenfor den moderne nordiske arkitekturtradisjon.

Viktige elementer i kontorets prosjekter er konstruktiv selvfølgelighet, et bevisst forhold mellom bygg og landskap og bruken av ubehandlete materialer som betong, tre, stål og stein. Prosjektene spenner fra kulturbygg, boliger, hytter og interiører.

I våre arbeider søker vi å gjennomarbeide prosjektene slik at alle elementer i byggene blir deler av et enhetlig resultat. Vi har bevisst valgt å fokusere på få oppgaver samtidig slik at vi har muligheten til å utføre prosjektene etter denne tanke. Vi veksler mellom bruk av modeller, digitale arbeidsredskaper og håndtegning for å la viktige faktorer som proposjoner og dimensjoner medvirke i prosjekteringen.

Alle medarbeiderne behersker relevante dataprogrammer. Våre basisprogrammer er AutoCad, Photoshop og Illustrator. Hille · Strandskogen arkitekter as har sentral godkjenning i tiltaksklasse 3 og har erfaring med gjennomføring av byggesaker behandlet etter Plan- og bygningsloven.

Kontaktinformasjon

http://www.hsark.no/index.php/start.html

Besøksadresse Industrigata 67, 0357 Oslo
Postadresse Industrigata 67, 0357 Oslo
 
Epost
post@hsark.no
Telefon
(+47) 22 36 45 00
Mobiltelefon
(+47) 924 66 422

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies