IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hestadfjorden Hyttegrend AS

Vis i kart
arne@hestadfjorden.no http://www.hestadfjorden.no

Mer informasjon

Hestadgrend ligg om lag 8 km fra Sande sentrum i Gaular kommune i Sogn og Fjordane. Med hyttegrenda som utgangspunkt kan du besøke en rekke turist attraksjoner i Sogn og Fjordane.

Hestadfjorden og Gaularvassdraget er kjent for sine mange vann og elver med bra ørretfiske. Det er ingen fredningstid for ørretfiske i Hestadfjorden men fisken har nok best kvalitet i sommermåndene og tidlig på høsten. I Fjorden kan våre gjester fiske ørret, men for utsetting av garn må grunneier være med. Det er lett tilkomst langs vei rundt hele Hestadfjorden. Vi tilbyr også utleie av båt til våre gjester.

Hestadfjorden Hyttegrend AS holder til på besøksadressen Hestadgrend, 6973 Sande i Sunnfjord. Foretaket ble startet i 2002-05-31 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-06-24 og som et Aksjeselskap. Hestadfjorden Hyttegrend AS driver i bransjene "Hytteutleie" og "Øvrig overnatting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hestadfjorden Hyttegrend AS ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.hestadfjorden.no

Besøksadresse Hestadgrend, 6973 Sande i Sunnfjord
Postadresse Hestadgrend, 6973 Sande i Sunnfjord
 
Epost
arne@hestadfjorden.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies