IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Herang Tunet Robeerst

Herang Tunet - Hotell Valdres. Forseggjort, autentisk og høyst komfortabelt. Denne beskrivelsen passer alle våre hotellrom. Rommene er høyst forskjellige, du kan velge om du vil oppleve en touch av Canada, Holland, Frankrike, Sverige eller Island.

Vis i kart
61 34 16 65
info@herangtunet.com www.herangtunet.com/

Mer informasjon

Forseggjort, autentisk og høyst komfortabelt. Denne beskrivelsen passer alle våre hotellrom. Men der stanser likheten. Rommene er høyst forskjellige, du kan velge om du vil oppleve en touch av Canada, Holland, Frankrike, Sverige eller Island når du overnatter hos oss. Alle har et luksuriøst og gjennomført stilrent baderom. Trådløst internett fritt tilgjengelig i alle rom. Vi har investert betydelig i drømmemanende dobbeltsenger, det er også godt med plass til en barneseng på hvert rom. Alle rommene har dessuten disse to tingene til felles: Utsikten over det idylliske Herangtunet og en øredøvende stillhet om natta.

Våre gjester er innkvartert i en leilighet med egen inngang eller i et av våre fem stilrene temarom (Canada, Frankrike, Holland, Island og Sverige). Maten inntas i vår særegne restaurant som blant annet skilter med en høyst spesiell vedovn.

Herang hotell er et ideelt utgangspunkt for en begivenhetsrik ferie, sommer som vinter. Du finner oss like ved Heggenes i Øystre Slidre i vakre Valdres, midt mellom Fagernes og Beitostølen. Vi ligger ved Heggefjorden, Jotunheimen er en kort kjøretur unna. Vi ser fram til å motta deg som gjest.

Om Herangtunet På en kolle i skogen like ved Heggefjorden finner du Herangtunet. Se for deg Lillehammers Maihaugen i miniatyr, ved foten av Jotunheimen. Som på Maihaugen er bygningene her samlet av ildsjeler for å bevare områdets kulturarv. Sentralt på bygdetunet finner du vårt hotell. Bygd i tradisjonell Valdresstil på nittitallet, opprinelig som atelier for kunsthåndverkere. Vi kjøpte eiendommen i 2003, og har skritt for skritt forvandlet bygget til et smakfullt designhotell bestående av fem temarom og en praktisk innredet leilighet med alle fasiliteter og egen inngang. Hotellrommene lar seg vanskelig beskrive. Island er brudesuiten vår, Sverige familiesuiten med eget barnerom. Utover dette ber vi deg se på bildene og drømme deg bort, vi lover at du ikke vil bli skuffet om du tar turen. Vi kan også love at du aldri har sett en restaurant som vår før. Gulvet er laget av gamle nederlandske ostehyller, om du ser godt etter kan du ane avtrykket etter de runde ostene. Kapasiteten er 30 middagsgjester, vi tar i mot alle typer selskaper.

Herang Tunet Robeerst holder til på besøksadressen Volbuvegen 17, 2940 Heggenes. Foretaket ble startet i 2007-05-08 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-05-30 og som et Enkeltpersonforetak. Herang Tunet Robeerst driver i bransjene "Hoteller" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Herang Tunet Robeerst på telefon 61 34 16 65, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.herangtunet.com/

Besøksadresse Volbuvegen 17, 2940 Heggenes
Postadresse Volbuvegen 17, 2940 Heggenes
 
Epost
info@herangtunet.com
Telefon
(+47) 61 34 16 65
Mobiltelefon
(+47) 976 33 310
Telefaks
(+47) 61 42 21 10

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies