IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hemis AS

HEMIS er Nord-Norges ledende totalleverandør av HMS-tjenester.

Vis i kart
75 50 66 70
hms@hemis.no www.hemis.no

Mer informasjon

Hemis har mange års erfaring med bedriftshelsetjeneste fra de ledende bedriftene innen de fleste bransjer i Nordland, Troms og Finnmark.

Vi har i dag avdelinger i Bodø, Tromsø og Alta. Hemis tilbyr en mulighet til å dele denne erfaringen med alle bedrifter som er opptatt av å ta vare på sin viktigste ressurs - de ansatte.

HEMIS er Nord-Norges ledende totalleverandør av HMS-tjenester. HEMIS er godkjent av Arbeidstilsynet. HEMIS skal bidra aktivt til verdiskapningen hos våre kunder ved å bistå med å skape god helse, godt miljø og god sikkerhet for våre kunder. Hemis tar sikte på å kunne dekke et vidt spekter av behov fra bedriftenes side, og ha den nødvendige spisskompetansen innen de ulike feltene. Hemis er stolt av å kunne tilby de fleste tjenester som erfaringsmessig er viktige for bedriftene, for å skape et helsefremmende arbeidsmiljø.

Vi er rustet til å ta på oss de fleste oppdrag, og kan også tilby kreative og nytenkende løsninger/ideer. Det er imidlertid i den enkelte virksomhet at arbeidet skal foregå, og det er bare i et samarbeid med denne at vi alle virkelig kan lykkes.

Hemis tilbyr fleksible kundetilpassede avtaleformer - standard serviceavtaler eller prosjektbaserte avtaler.

Kontaktinformasjon

www.hemis.no

Besøksadresse Verkstedveien 6 B, 8008 Bodø
Postadresse Postboks 41 Stormyra, 8088 Bodø
 
Epost
hms@hemis.no
Telefon
(+47) 75 50 66 70
Telefaks
(+47) 75 50 66 71

Last ned visittkort
Del av City Nord
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies