IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Helsetjenestens Driftsorganisasjon
Vis i kart
61 13 50 70
postmottak@hdo.no http://www.hdo.no/

Mer informasjon

Om oss Helsetjenestens nødnettprosjekt er etablert som et samarbeidsprosjekt mellom Helsedirektoratet (Helsedir) og Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett HF (HDO).

HDO er etablert som et driftssenter for helsetjenestens bruk av nødnettet og har brukerstøtte hele døgnet- hele året. Vi skal yte bistand til brukere av tjenestene i nettet når det trengs, enten det gjelder veiledning for bruk av utstyr eller for å motta, videresende og eventuelt rette feil.

Brukerne som HDO skal hjelpe inkluderer alt helsepersonell i Norge som bruker det nye nødnettet. Dvs helsepersonell som jobber på legevakt, AMK, ambulanse og akkuttmottak. Brukerne skal få hjelp der de befinner seg, enten de er ute i felten eller inne på stasjonen eller kontoret.

For å oppnå effektiv drift til alle brukerne vil HDO samarbeide med IT-personell rundt omkring på de forskjellige sykehusene og i kommunene.

Helsetjenestens Driftsorganisasjon

holder til på besøksadressen Hans Mustads gate 31, 2821 Gjøvik. Foretaket ble startet i 2013-04-29 og som et SÆr. Helsetjenestens Driftsorganisasjon driver i bransjen "Kommunikasjon - Konsulenter". Foretaket har 54 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Helsetjenestens Driftsorganisasjon på telefon 61 13 50 70, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.hdo.no/

Besøksadresse Hans Mustads gate 31, 2821 Gjøvik
Postadresse Postboks 72, 2801 Gjøvik
 
Epost
postmottak@hdo.no
Telefon
(+47) 61 13 50 70

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies