IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Helse-Orkesteret AS

Vis i kart
67 10 31 60
helseorkesteret@helseorkesteret.no www.helseorkesteret.no

Mer informasjon

Velkommen til Helseorkesteret - etablert i 1991 – et tverrfaglig og komplementært helsesenter. Vi er spesialister i helse. Våre erfarne terapeuter tenker helhetlig, jobber grundig og lager behandlingsopplegg som er tilpasset dine individuelle behov. Vi vil møte deg med respekt og gi deg en personlig oppfølging og samarbeide med andre terapeuter ved behov.

Vi har lang erfaring med de som trenger psykoterapi, styrking av immunforsvar, sliter med lav energi/utmattelse, fordøyelsesproblemer, overvekt og matintoleranser, infertilitet og hormonelle ubalanser, allergier og luftveisplager, smerter og betennelser, gjenoppbygging etter operasjoner, skader, cellegiftbehandling eller alvorlig sykdom, sliter med angst eller depresjon, strever i parforhold, med familie eller jobb eller angst eller har andre behov for profesjonell samtaleterapi.

Hos oss kan du blant annet få: Psykoterapi, helhetlig legebehandling, homeopati, akupunktur, ernæringsveiledning, soneterapi, massasjeterapi, kopping og energibehandling.

Helse-Orkesteret AS holder til på besøksadressen Gamle Drammensvei 48, 1369 Stabekk. Foretaket ble startet i 1994-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-09-19 og som et Aksjeselskap. Helse-Orkesteret AS driver i bransjene "Alternativ medisin" og "Homeopater". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Helse-Orkesteret AS på telefon 67 10 31 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.helseorkesteret.no

Besøksadresse Gamle Drammensvei 48, 1369 Stabekk
Postadresse Postboks 156, 1321 Stabekk
 
Epost
helseorkesteret@helseorkesteret.no
Telefon
(+47) 67 10 31 60
Mobiltelefon
(+47) 922 22 059

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies