IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Helse Bergen Hf Vognstølen Barnehage

Vis i kart
55 97 49 48
vognstolen.barnehage@helse-bergen.no

Mer informasjon

Vognstølen barnehage er ein av fire barnehagar ved Haukeland universitetssjukehus og vi har plass til vel 70 barn i alderen 1-6 år. Barna er fordelt på fem avdelinger: Konvall, Tusenfryd, Solsikken, Hvitveisen og Blåklokken. ​​​I Vognstølen barnehage er vi opptekne av at barndommen har eigenverdi som skal pregast av vennskap, leik og glede. Satsingsområdet vårt er drama.

Drama ligg tett opp til barna sin eigen leik med spel og agering som ein måte å uttrykke seg på.

Ved hjelp av drama kan vi gjere barn tryggare på seg sjølv, hjelpe dei til å ta andre sitt perspektiv og sette seg inn i deira situasjon.

Drama inneheld både improvisasjon og konsentrasjon, ritual og magi, leik og moro, glede og forventning. Drama har litt av alle dei elementa vi synest barndommen skal pregast av.

​ Til alle tider i alle kulturar har forteljing hatt ein sentral plass i kvardagen. Barn fortel sjølve og dei er nysgjerrige på andre sine forteljingar.

Forteljing er alt frå små enkle forteljingar frå kvardagen, rim og regler til store litterære verk. Forteljing styrker barna si språkutvikling og det stimulerer til leik og fantasi.

Helse Bergen Hf Vognstølen Barnehage holder til på besøksadressen Haukelandsveien 38, 5096 Bergen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1997-12-15 og som et Underavd. Helse Bergen Hf Vognstølen Barnehage driver i bransjen "Barnehager". Foretaket har 20 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Helse Bergen Hf Vognstølen Barnehage på telefon 55 97 49 48 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Haukelandsveien 38, 5096 Bergen
Postadresse Helse Bergen HF, 5021 Bergen
 
Epost
vognstolen.barnehage@helse-bergen.no
Telefon
(+47) 55 97 49 48
Telefaks
(+47) 55 97 47 85

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies