IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Helpit

IT-konsulenttjenester og IT-opplæring for Office- og Adobe-brukere. Kurs leveres landsdekkende.

Vis i kart
982 05 461
firma@helpit.nu www.helpit.nu

Mer informasjon

[helpit] DA tilbyr kurs innen standard kontorstøtte applikasjoner fra Microsoft og i tillegg gruppevare som Outlook og Lotus Notes. Vi tilbyr også kurs på grafisk programvare innen produksjon av websider og andre grafiske medier. Se vår kursoversikt.

Alle våre kurs kan tilbys som bedriftstilpassede. Dette gir din bedrift mer fleksible løsninger med tanke på kursinnhold, tid og varighet for gjennomføring. Bedriftstilpassede kurs er økonomisk gunstige sammenlignet med åpne kursplasser da disse er tilpasset til bedriftens behov og inndelt i grupper som ligger på et så likt nivå som mulig når det gjelder eksisterende kunnskap.

For å kunne tilpasse kurs til behov har [Helpit] DA en webbassert kartleggingstjeneste, som kartlegger hver enkelt bruker som kan ha behov for kurs. Tjenesten består av en del ulike kartleggingstyper - f.eks. noen med mange detaljspørsmål, eller kartlegginger der flere spørsmål er gruppert sammen. Prøv kartleggingen gratis.

Helpit holder til på besøksadressen c/o Kristian Fjelltun Sverresdalsveien 24I, 7020 Trondheim. Foretaket ble startet i 2002-10-30 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-12-05 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Helpit driver i bransjene "Bedriftsrådgivning", "Investeringsselskaper" og "Konsulenttjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Helpit på telefon 982 05 461, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.helpit.nu

Besøksadresse c/o Kristian Fjelltun Sverresdalsveien 24I, 7020 Trondheim
Postadresse c/o Kristian Fjelltun Sverresdalsveien 24 I, 7020 Trondheim
 
Epost
firma@helpit.nu
Telefon
(+47) 982 05 461
Mobiltelefon
(+47) 982 05 461

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies