IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hellandsjø Skinn AS

Vis i kart
73 20 64 00
post@hellandsjoskinn.no www.skinnsaum.no

Mer informasjon

Hellandsjø Skinnsøm AS er en kvinnebedrift, der det i dag er 8 deltidsansatte. Vår foretningside er å nyttiggjøre flotte råvarer fra naturen. Skinnene vi benytter var en råvare jegerne tidligere ikke fikk solgt, og som de derfor gravde ned! Vi så muligheter i råvaren, og bestemte oss for å gjøre et forsøk. For å komme igang med bedriften ble det derfor holdt kurs på Helland Bedehus, med tema "Lær å sy av skinn."

I 1987 ble det startet eget aksjeselskap. Symaskiner og div. gammelt utstyr ble kjøpt inn fra Østlandet, og vi leide ungdomshuset og startet vår egen bedrift: Hellandsjø Skinnsøm AS

I 1997 fikk bedriften prisen: Årets Bedrift i Hemne kommune. Produktene ble utviklet etter hvert, og tøfler var vårt første produkt. Nye produktideer kommer i dag både fra kundene og vi som arbeider i Hellandsjø Skinnsøm AS.

Vi har en egen avdeling som utvikler og produserer arbeidsklær og jakker i skinn til blant annet smeltverksindustrien og mekaniske verksteder. Produkter i skinn har unike egenskaper på steder der det arbeides med åpne flammer, høy temperatur og gnister. Utviklingen av disse produktene skjer i samarbeide med bedrifter og Sintef i Trondheim. Disse produktene vil vi presentere på et senere tidspunkt.

I 1998 flyttet vi inn i eget nybygg (fabrikk), tilrettelagt våre ønsker og behov.

I lyse og flotte lokaler, i flott natur med vår råvare hjorten beitende utenfor vinduet, trives vi og vil fortsatt gjøre vårt ytterste for å levere produkter våre kunder setter pris på - og blir glade i!

Søkeord for HELLANDSJØ SKINNSØM AS :

Elgskinn, Hansker, Hatt, Herrevest, Herrevester, Hjortskinn, Lær, Pannebånd, Ryggsekk, Skinn, Skinntøfler, Sveisejakke, Tekstiler, Tøfler, Vest, Vester, Votter

Hellandsjø Skinn AS holder til på besøksadressen Einerhaugen, 7206 Hellandsjøen. Foretaket ble startet i 1987-10-30 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-05-11 og som et Aksjeselskap. Hellandsjø Skinn AS driver i bransjene "Klær - Produksjon", "Verne- og sikkerhetsutstyr" og "Yttertøy - Produksjon". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hellandsjø Skinn AS på telefon 73 20 64 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.skinnsaum.no

Besøksadresse Einerhaugen, 7206 Hellandsjøen
Postadresse Einerhaugen, 7206 Hellandsjøen
 
Epost
post@hellandsjoskinn.no
Telefon
(+47) 73 20 64 00
Mobiltelefon
(+47) 906 04 660
Telefaks
(+47) 72 45 35 30

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies