IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Heimdal Tannlegesenter AS

Vis i kart
72 84 64 00
post@heimdaltannlegesenter.no www.heimdaltannlegesenter.no

Mer informasjon

Vi opplever stadig vekst, og klinikken har blitt modernisert og utvidet med flere behandlingsrom og et nytt laboratorium. Vi har i dag avansert og effektivt utstyr for å utføre kirurgisk behandling, ta digitale panoramarøntgenbilder samt utføre digital konstruksjon og produksjon av tannerstatninger.

Våre lokaler består av fem behandlingsrom og ett laboratorium. Alle behandlingsrom er utstyrt med digitalt røntgenapparat og et lite munnkamera som kan dokumentere og illustrere ulike funn, slik at du som pasient kan få en faglig, visuell forståelse av våre begrunnelser. Vi har direkte oppgjør med HELFO slik at tannbehandling med refusjonsgrunnlag ikke krever forhåndssøknad. Klinikken er også koblet opp mot Norsk Helsenett, noe som medfører en tryggere håndtering og oppbevaring av journaler og røntgenbilder.

Vårt mål er å yte det lille ekstra. Vi ønsker å tilby god og allsidig tannbehandling med en personlig og profesjonell ramme. Tannlegene har krav om å være faglig oppdatert og deltar på kurs i både inn- og utland for å kunne tilby våre pasienter siste informasjon og de riktige behandlingsalternativer. Vi ønsker å tilby muligheter for å utføre behandling på færrest mulig seanser dersom det er ønskelig for pasienten. Ved våre forhåndsundersøkelser vil du alltid ha mulighet til å diskutere de ulike behandlingsmulighetene og vurdere de ulike prisene.

Kontaktinformasjon

www.heimdaltannlegesenter.no

Besøksadresse Ringvålvegen 2, 7080 Heimdal
Postadresse Postboks 124 Heimdal, 7473 Trondheim
 
Epost
post@heimdaltannlegesenter.no
Telefon
(+47) 72 84 64 00
Telefaks
(+47) 72 84 57 76

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies