IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Heia Vita AS

Vis i kart
63 88 86 00
yngve@heia-vita.no www.heia-vita.no

Mer informasjon

Flaggermus utgjør den nest største orden av pattedyr, bare gnagerne har flere arter. Totalt skal det finnes over 1000 forskjellige slags flaggermus noe som utgjør ca. 22 % av antall arter pattedyr.

I Norge er det påvist elleve typer av flaggermus hvorav ni står på rødlista for truede arter. Det er registrert tilbakegang for mange av artene. En av årsakene kan være mangel på egnede dagtilholdssteder. Moderne bygningsteknikker gir langt tettere konstruksjoner og flaggermuskassene er et forsøk på å oppveie for dette. Flaggermus lever av insekter som hovedsakelig fanges i flukt om natta. En flaggermus kan sette til livs over 2000 insekter på en natt og mygg utgjør en stor bestanddel av føden. Hunnene samler seg i kolonier eller familiegrupper i mai juni og her blir ungene født og alet opp. En flaggermus hund får vanligvis en unge, en sjelden gang to, i løpet av en sesong. Ungene fødes i juni juli og er avhengig av mødrenes omsorg til de er flyvedyktig i juli august. Flaggermusene vil da forlate kolonien for sesongen. Flaggermuskassene vil kunne gi husrom for en slik barselkoloni av flaggermus.

Kjøp flaggermuskasse hos oss på Heia Vita!

Heia Vita AS holder til på besøksadressen Heiasvingen 65, 1900 Fetsund. Foretaket ble startet i 2008-04-25 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-06-26 og som et Aksjeselskap. Heia Vita AS driver i bransjene "Arbeidstrening", "Attføringsbedrift", "Pakking og adressering", "Vaskerier og renserier" og "Vernet arbeid". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Heia Vita AS på telefon 63 88 86 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.heia-vita.no

Besøksadresse Heiasvingen 65, 1900 Fetsund
Postadresse Heiasvingen 65, 1900 Fetsund
 
Epost
yngve@heia-vita.no
Telefon
(+47) 63 88 86 00
Telefaks
(+47) 63 88 27 47

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies