IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Heggerud Gård Arne Wadahl
Vis i kart
996 08 339
ragnhild@heggerud.no heggerud.no

Mer informasjon

Heggerud camping ligger rett ved E6 på Harpefoss 75 km nord for Lillehammer og 6 km sør for Vinstra. Campingen består av 7 hytter. 5 av hyttene har 4 sengeplasser og 2 hytter har 3 sengeplasser og peis. Hyttene er enkelt innredet med litt kjøkkenutstyr, kokemuligheter og kjøleskap. Det er muligheter for leie av sengetøy, dyner og puter.

Hyttene ligger i trivelige omgivelser i gardens egen hage med epletrær og bærbusker. Så her kan du finne roen.

Vi har god plass til campingvogner, bobiler og telt. Vi har plasser både med og uten strøm. Campingplassen har ett stort og moderne sanitæranlegg med gratis dusj og muligheter for leie av vaskemaskin.

Heggerud Gård Arne Wadahl

holder til på besøksadressen Harpefoss, 2647 Sør-Fron. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-09-15 og som et Enkeltpersonforetak. Heggerud Gård Arne Wadahl driver i bransjene "Campingplasser" og "Selskapslokaler". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Heggerud Gård Arne Wadahl på telefon 996 08 339, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

heggerud.no

Besøksadresse Harpefoss, 2647 Sør-Fron
Postadresse Harpefoss, 2647 Sør-Fron
 
Epost
ragnhild@heggerud.no
Telefon
(+47) 996 08 339

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies