IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Hedmark Murmesterforretning AS
Vis i kart
62 81 49 23
hedmur@hedmur.no www.hedmur.no

Mer informasjon

Hedmark Murmesterforretning AS ble etablert i 1995 av Bo Lysen og Einar H. Hernes. Tidligere drev de hvert sitt firma som enkeltmannsforetak, og har til sammen over 80 års erfaring i faget. I dag har firmaet 5 eiere med 11 dyktige ansatte. I Hedmark Murmesterforretning AS har 2 mesterbrev, 7 svennebrev og 1 med lærekontrakt.

Vi er en godt sammensveiset gjeng med godt humør i alderen 18- 60. Alle våre flisleggere og murere har våtromssertifikat- og de blir jevnlig oppdatert på nye materialer, bruksområder og byggemetoder.

Høy fagkompetanse og kvalitet i alle ledd har gjort oss til en ledende murmesterforretning i Hedmark. Hedmark Murmesterforretning AS utfører små og store bygge- og vedlikeholdsoppdrag for både det offentlige næringslivet og det private næringslivet. Hovedsakelig i Hedmark og nord i Akershus. Vi bygger peiser og ovner, utfører våtromsarbeider, legger fliser inne- og utendørs. Pusser opp og rehabiliterer fasader, bygger svømmebasseng og utfører alt innen skifer arbeid. Vi bygger eneboliger og hytter i mur, leca, teglstein og siporex. Også gjerne etter egne tegninger og forslag, fra første spadetak til nøkkel ferdig bolig.

I 2005 etablerte Hedmark Murmesterforretning AS, sammen med 16 andre firmaer, Murhuskjeden Håndverksmur AS. I dag teller kjeden 42 firmaer fordelt utover det ganske land.

I tillegg til Murhuskjeden Håndverksmur, er vi medlem av Varmefag (som er norges største ovn og peis kjede), Boligprodusentenes forening og norske murmestres landsforening (NML). Vi er godkjent for ansvarsrett og utfører gjerne byggeprosjekter som totalentreprenør.

Kontaktinformasjon

www.hedmur.no

Besøksadresse Oslovegen 5, 2212 Kongsvinger
Postadresse Postboks 14, 2201 Kongsvinger
 
Epost
hedmur@hedmur.no
Telefon
(+47) 62 81 49 23
Mobiltelefon
(+47) 942 35 126
Telefaks
(+47) 62 81 41 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies