IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Heat-Con Varmeteknikk AS

Leverandør av produkter og løsninger innen gassteknikk, varmevekslere, Spiralvarmevekslere, varmegjenvinnere, kjølere. Korrosjonshindrende produkter. Leverandør av landbasert industri samt til offshoreindustrien.

Vis i kart
23 14 18 80
heat-con@heat-con.no www.heat-con.no

Mer informasjon

Heat-Con Varmeteknikk AS, som opprinnelig hadde navnet AS Varmeteknikk, ble etablert så tidlig som i 1923. I 1992 skiftet firmaet navn til Heat-Con Varmeteknikk AS, da aktiviteter fra AS Varmeteknikk og HEAT-CON, etablert 1987, ble sammenslått til en virksomhet. Våre kunder er å finne blant det meste av landbasert industri og til offshore industrien, og vi er et landsdekkende ingeniørfirma med to hovedsatsingsområder:

  • Bredt utvalg av varmevekslertype og varmegjenvinningssystemer
  • Gassteknikk, gassbrennere med tilhørende armatur

Varmevekslere: Vi konstruerer og leverer platevarmevekslere, rørvarmevekslere, spiralvarmevekslere, plate i skall varmevekslere, fallfilmsvarmevekslere og spesialkonstruksjoner som selvrensende varmevekslere, og dekker således det meste av markedets behov. Våre varemevekslere leveres i de mest anvendte og sveisbare materialer og vi dekker de fleste konstruksjonstrykk og konstruksjonstemperaturer.

Gassteknikk Vår hovedleverandør Eclipse Combustion har lager og verksted i Gouda, Nederland. Fra denne leverandør leverer vi gassbrennere og brennersystemer til det meste av industrisektoren her i landet. Typiske applikasjoner er oppvarming, tørke- og herdeprosser og våre kunder finnes innen blant annet. fôr-, kjemisk-, metall- og smelteverksindustrien, samt øvrig industri med behov for prosessvarme.

Service Vi utfører landsdekkende service på våre produkter og systemer.

Kontaktinformasjon

www.heat-con.no

Besøksadresse Professor Birkelands V 24 B, 1081 Oslo
Postadresse Professor Birkelands V 24 B, 1081 Oslo
 
Epost
heat-con@heat-con.no
Telefon
(+47) 23 14 18 80
Mobiltelefon
(+47) 976 77 388
Telefaks
(+47) 23 14 18 89

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies