IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Healer Siw Torill Lilleeggen

Vis i kart
62 49 40 24
silillee@online.no

Mer informasjon

Velkommen til Healer Siw Torill Lilleeggen!

Jeg utfører direkte håndspåleggelse, rens av aurafeltet og fjernhealing, husrens av gjengangere, samt samtaleterapi og rådgivning.

Healende samtaleterapi og rådgivning. Energi balansering med ny energi. Behandlingen styrker de indre organer, gir en større mental klarhet, større selvinsikt, mer tilstedeværende i nuet og gjenerelt bidra til et løft i selvutviklingsprosessen. Healing renser kroppen for psykiske blokkeringer og setter i gang bearbeidelse av opplevde negative hendelser. Healing endrer gamle negative tankemønstre, slik at det settes i gang helbredelsesprosesser av psykiske og fysiske plager. Gir energipåfyll og balanserer chacra. Jeg kan også gi behandlinger med kroppsrensende fotbad som stimulerer kroppen bioenergetisk til å rebalansere og avgifte seg selv. Kroppen blir avgiftet for toksiner og forurensning av f.eks. tungmetaller, oksydert fett, skadelige proteiner, kolesterolavleiringer, urinsyre, melkesyre og kjemikalier.

Den moderne livsstilen med økende bruk av medikamenter, stress, hurtigmat og for lite mosjon gjør at kroppen bygger opp skadelige toksiner. Reduksjon av toksiner i kroppen kan hjelpe på å forbedre funksjonen i eller ved: Stoffskifte, lever/nyrer, vektreduksjon, betennelse i ledd, melkesyrereduksjon, psoriasis/hudproblem, hodepine/stress/søvn, menstruasjonssmerter, appelsinhud, revmatisme/urinsyregikt, sirkulasjon av blod/lymfevæske, kvikksølv og tungmetallrensing, lindrer smerte, ødemer/hovne føtter, åreknuter. Jeg utfører behandlinger både i Førde og i Alvdal.

Healer Siw Torill Lilleeggen holder til på besøksadressen Loftet Frivilligsentralen, 2560 Alvdal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-11-11 og som et Enkeltpersonforetak. Healer Siw Torill Lilleeggen driver i bransjen "Healere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Healer Siw Torill Lilleeggen på telefon 62 49 40 24 og ved å . Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Loftet Frivilligsentralen, 2560 Alvdal
Postadresse Tronsvanglia, 2560 Alvdal
 
Epost
silillee@online.no
Telefon
(+47) 62 49 40 24
Mobiltelefon
(+47) 924 52 009

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies