IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Hcg Haugland Consulting Group

Vis i kart
920 14 810
rune.haugland@ino.as http://heidi.minbutikk.no

Mer informasjon

Herbalife kan tilby alt - fra skreddersydde løsninger for å hjelpe deg med å oppnå et solid og optimalt kosthold til å imøtekomme spesielle kostholdsbehov med målrettede kosttilskudd. Våre produkter er basert på vitenskaplig forskning ledet av noen av de mest anerkjente institusjonene innen ernæringsvitenskap. Som selvstendig Herbalifedistributør er det min oppgave å gi deg veiledning og personlig støtte for å hjelpe deg til å oppnå dine vektkontrollmål.

Søkeord:

Skin Activator™ Dagkrem ,Skin Activator™ dekolletage krem ,Nattkrem, Øyekrem, Leppekrem, rynker, hudpleie, kroppspleie, ShapeWorksTM

Selvstendig distributør Veien til optimal ernæring. Første trinn mot optimalt velvære er å nå vektkontrollmålene du har satt deg. Herbalife, som har mer enn 24 års erfaring i å hjelpe andre med å kontrollere vekten og oppnå forbedret velvære, kan hjelpe deg med å finne veien, og hjelpe deg med å bli kvitt vekten for godt!

I dagens hektiske samfunn med høye krav og mye stress, kan det være en utfordring å ha et sunt og variert kosthold som tilfredsstiller alle behovene kroppen din har. Uansett om du ønsker å forbedre fasongen din, føle deg kvikkere eller oppnå et mer ungdommelig utseende, så kan vi med Herbalifes produkter hjelpe deg med å nå dine mål og litt til.

ShapeWorksTM er blandt det beste Herbalife har å tilby. Du får en gjennomtenkt tilnærming til vektkontroll, som inkluderer herlige shakes og kosttilskudd. ShapeWorksTM er starten på et godt kosthold, og gir oss et utgangspunkt for å skreddersy ditt system.

Vi utfører en behovsanalyse for hver enkelt og legger så opp en personlig plan, og setter sammen programmet ditt med produkter for å oppnå dine mål på en fornuftig og sikker måte. Vi følger opp hver enkelt personlig, og det er dine ønsker og målsetninger som er i fokus.

 

Hcg Haugland Consulting Group holder til på besøksadressen Ingjelsbrekko 15, 5208 Os. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1996-02-05 og som et Enkeltpersonforetak. Hcg Haugland Consulting Group driver i bransjene "Bijouteri", "Detaljvarer", "Helsekostbutikker", "Konsulenttjenester" og "Parfymerier". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Hcg Haugland Consulting Group på telefon 920 14 810, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://heidi.minbutikk.no

Besøksadresse Ingjelsbrekko 15, 5208 Os
Postadresse Ingjelsbrekko 15, 5208 Os
 
Epost
rune.haugland@ino.as
Telefon
(+47) 920 14 810
Mobiltelefon
(+47) 920 14 810
Telefaks
(+47) 56 30 59 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies