IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Havspesialisten

Vis i kart
905 67 919
salg@fiskegarn.no www.fiskegarn.no

Mer informasjon

Jeg har gått i fotsporene til min far siden jeg var liten. Han drev fritidsfiske, bøtte og laga nye garn til seg selv. I 1976 ble min interresse vekket for alvor. Jeg lærte meg å bøte garn, skyte garn, og ruser (torskeruser og hummerruser som det het den gang). Krabbe-og hummerteiner i tr (kasser). Det er en egen kunst å lage torskeruser riktig og mange har forskjellige oppskrifter. Jeg har prøvd en del forskjellige måter, men har kommet fram til en oppskrift som både jeg og kundene er veldig fornøyd med. Rusene finnes i 44, 52, 54 og 56 masker i fargene svart, blå, rød, grønn, svart / blå, svart / grønn og svart / rød. Det er erfart at de med rød farge fisker best. Det samme er tilfelle med røde garn. Den første fargen som forsvinner i vannet er rødt. Både teinene og rusene er laget etter gamle oppskrifter. Ved skyting av garn er det viktig med treingspart og snøre i bryste (sidene), og montert med kryssbensel. Interressen for produktene har steget etter hvert som kundene har fått prøvd dem ut. KVALITET SETTES MEGET HØYT!. Nå har jeg startet Havspesialisten med mange produkter og vil på sikt kanskje ansette folk. Det hadde også vært interressant og holdt kurs slik at denne gamle tradisjonen ikke dør ut. Jeg kan tilby alle slags garn i alle størrelser, farger og dybder.

Med hilsen Per Arnt Halvorse (Pella)

Havspesialisten holder til på besøksadressen Balders vei 19 B, 6511 Kristiansund N. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2004-06-03 og som et Enkeltpersonforetak. Havspesialisten driver i bransjen "Tauverk og nett - Produksjon". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Havspesialisten på telefon 905 67 919, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.fiskegarn.no

Besøksadresse Balders vei 19 B, 6511 Kristiansund N
Postadresse Balders vei 19 B, 6511 Kristiansund N
 
Epost
salg@fiskegarn.no
Telefon
(+47) 905 67 919
Mobiltelefon
(+47) 905 67 919

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies