IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Havfruen Vannaerobic AS

Vis i kart
928 26 555
http://www.vannaerobic.com/

Mer informasjon

Havfruen Vannaerobic er en bedrift som driver vannaerobic og forebyggende helsearbeid mange steder rundt om i Norge. Vi har drevet med forebyggende helsearbeid i 16 år. Vi har mange fornøyde kunder som har fått bedre livskvalitet etter at de begynte hos oss. Vannaerobic-timene våre er fulle av liv og fengende musikk, samt morsomme øvelser som trener alle musklene i kroppen. Enten du er godt trent, utrent, gravid, med plager, gammel eller ung, så vil du trives på våre timer. Vi kan love deg at du vil komme i bedre form på en gøyal måte. Velkommen til trening hos oss!

Vi tilbyr Vannaerobic/vanngym/vanntrening på/i Oslo, Holmlia, Nesodden, Gjøvik, Rykkinn og Nadderud i Bærum, Asker, Gol, Elverum, Haugesund, Stavanger, Sandnes, Fagernes og Dokka i Nordre Land. Velkommen til kurs hos oss!

Havfruen Vannaerobic AS holder til på besøksadressen Lindemannvei 10, 1453 Bjørnemyr. Foretaket ble startet i 1997-05-02 og registrert i brønnøysund-registrene 1997-06-02 og som et Aksjeselskap. Havfruen Vannaerobic AS driver i bransjene "Treningsinstruktører" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Havfruen Vannaerobic AS på telefon 928 26 555 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.vannaerobic.com/

Besøksadresse Lindemannvei 10, 1453 Bjørnemyr
Postadresse Lindemannvei 10, 1453 Bjørnemyr
 
Telefon
(+47) 928 26 555

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies