IO.NO

Fullversjon Nytt søk
 Havfiskeri.no

Alt til linefiske, for profesjonelle og amatører

Vis i kart
951 37 656
lars@havfiskeri.no http://www.havfiskeri.no/

Mer informasjon

Fiske med krok gir den beste kvalitet. Fisker du med mange kroker samtidig, får du mye av det beste. Stasjonære liner med mange egnede kroker er et selektivt redskap, det fisker bare den fisk du er ute etter (eller den fisk du har lisens for å høste)

Vi er spesialister på linefiske, har vi alt du trenger på lager. Kveite, torsk, flyndre, hav-abbor, sei , lyr og makrell. Vi monterer linene, og distribuerer over hele verden.

Vår hjemmeside er www.havfiskeri.no og siden har egen handlevogn for netthandel. Våre priser er de laveste i markedet, vi importerer i store kvanta og selger til deg og til de du kjøper fra i dag.

Vi holder til i Fredrikstad. Vi har ikke butikk eller utsalg for allmenheten, du kjøper av oss via e-mail eller nett-handel.

Daglig oppdatert prisliste ligger ute på hjemmesiden. Hver produktvariant har sitt varenummer. Du kan bestille ved hjelp av katalogen, eller bare ring oss for en prat.

Havfiskeri.no

holder til på besøksadressen Tyrihjellveien 2 A, 1639 Gamle Fredrikstad. Foretaket ble startet i 2013-03-20 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Havfiskeri.no på telefon 951 37 656, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.havfiskeri.no/

Besøksadresse Tyrihjellveien 2 A, 1639 Gamle Fredrikstad
Postadresse Tyrihjellveien 2 A, 1639 Gamle Fredrikstad
 
Epost
lars@havfiskeri.no
Telefon
(+47) 951 37 656

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies